USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Трьом лучанам надали безкоштовне житло

19 Травня 2021 15:18
Двом лучанам – дитині-сироті та чоловіку з інвалідністю - надали безкоштовне соціальне житло від міста. Окрім того, службове житло в обласному центрі отримав прикордонник Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

Про це стало відомо під час засідання виконкому 19 травня.

Як повідомив начальник відділу з обліку та розподілу житла департаменту житлово-комунального господарства Геннадій Козюта, до міської ради з проханням надати квартиру соціального призначення дитині-сироті Ірині Гвоздецькій звернулася Служба у справах дітей. Тож вона отримає соціальне помешкання із житловою площею 16,1 метра квадратного.

Також однокімнатну квартиру виділили лучанину Миколі Найчуку, який, маючи статус інваліда 1 групи, перебуває першим у соціальній черзі на квартири.

Безкоштовне житло, згідно із чергою, надали службовцю Луцького прикордонного загону Миколі Купріюку. Він отримає трикімнатну квартиру загальною площею 89,1 метра квадратного.

Нагадаємо, 22 квітня 2021 року п’ятьом лучанам також надали безкоштовне житло від міста. Серед них – ліквідатор аварії на ЧАЕС Валерій Кисилюк.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
5 Показати IP 19 Травня 2021 16:34
Сироті -16 квадратів. Прикордоннику - 90. Ну що тут скажеш,справедливо.
Народна прокуратура Показати IP 19 Травня 2021 19:34
До 5. А що тут несправедливо? Сирота живе одна, а раз військовому дали трикімнатну, значить він мав на це право, виходячи з кількості членів сім'ї. Давить жаба - вперед на службу!
Василь Показати IP 19 Травня 2021 20:08
Прикордоннику дали за рахунок землі військової частини і мерія не має жодного стосунку до «безкоштовно» наданого житла - просто через мерію йде оформлення документів і все!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus