USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Його ім'я назавжди вписане в історію як Героя: на Волині провели в останню путь воїна Юрія Павліка

6 Жовтня 2022 12:27
На Волині попрощалися із загиблим під час ворожого обстрілу Юрієм Павліком.

Про це повідомили у Турійській громаді.

«Ім’я турійчанина Юрія Павліка назавжди вписане в історію України як захисника і Героя. Він обрав важкий і достойний шлях воїна: у складі миротворчих військ брав участь в Іраці, був учасником АТО/ООС, став на захист країни у перший же день повномасштабної російсько-української війни. Сім місяців пліч-о-пліч з побратимами рядовий Юрій проходив важкі стежки пекельних битв здавалося б на межі людських можливостей. Загинув Юрій під час ворожого обстрілу при виконанні бойового завдання 2 жовтня на Харківщині, поблизу населеного пункту Першотравневе.

Ця трагічна звістка сколихнула Турійщину, гірким болем озвалася у серцях рідних, побратимів та багатьох друзів Юрія. В останню земну дорогу провести захисника України зійшлася велика кількість людей, аби віддати воїну шану, яку він заслужив, боронячи нас від окупанта.

Вулицями рідного селища військові на плечах пронесли востаннє тіло нашого земляка, якого турійчани проводжали, стоячи на колінах. У Свято-Троїцькому храмі священники Турійського деканату спільно із вірянами піднесли молитви за спокій душі загиблого сина України Юрія у Царстві Небесному, де немає ні хвороби, ні журби, ні смутку... На честь Героя в момент поховання прозвучав Гімн України та військовий салют.

Вічна слава та шана Герою! Назавжди у наших серцях і пам’яті поколінь!» – йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким. Вічна пам’ять,Честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus