USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З якими хворобами звертаються до медиків бандерштатівці

4 Серпня 2019 16:39
Бандерштат – тверезий фестиваль, тож жодного з відвідувачів медики не відкачували після отруєння алкоголем. Однак жоден з фестивальників не застрахований від будь-якого роду травм та хвороб, тому десять медиків готові надати медичну допомогу бандерштатівцям і вдень, і вночі.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів керівник медичної служби Бандерштату Андрій Михнюк.

«Зазвичай люди звертаються з головним болем, оскільки довго перебувають на сонці, також звертаються з сонячними опіками. Загалом, все тихо і спокійно», - каже медик.

Також він розповів, що цьогоріч на фестивалі не було випадків отруєння алкоголем, і це не дивно, адже фест безалкогольний. Медик наголосив, що він надає медичну допомогу на фестивалі п’ятий рік, за цей час не було жодного випадку, коли відвідувача фестивалю доводилося відкачувати після алкогольного отруєння.
З його слів, цього року Бандерштат менш масштабний, аніж минулого – це відіграє свою роль.

«На Бандерштаті люди значно менше звертаються до лікарів, аніж на інших фестах. Звичайно, бувають вивихи після слемів, але це мінімальні травми у порівнянні з іншими фестивалями», - резюмував Андрій Михнюк.

Варто зазначити, що ввечері під час виступу гурту Space of Variations несподівано стало погано одному з відвідувачів, який слемився. Як повідомили очевидці, чоловік є музикантом одного з гуртів, які виступають на фестивалі, у нього стався приступ епілепсії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Дохтор Показати IP 4 Серпня 2019 16:42
а ще герпес, гонорея, сифіліс...
дідо до Дохтор Показати IP 4 Серпня 2019 16:54
Пособі судиш
лучанка до Дохтор Показати IP 4 Серпня 2019 18:14
Гонорея, сифіліс та ін.венеричні захворювання передаються лише статевим шляхом.Вірус герпесу залишається активним до 4-х годин на гладких поверхностях( напр. дверні ручки ), так що думайте, як, що і де можна підчепити.
Дохтор до лучанка Показати IP 4 Серпня 2019 18:26
Хочете сказати що на бандерштаті ніхто не ч**кається?
лучанка до Дохтор Показати IP 5 Серпня 2019 01:35
Ні, не хочу.Просто сюрприз виявлять вже вдома, а не на другий-третій день.
дохторка Показати IP 4 Серпня 2019 17:49
Носіями герпесу є 90 % населення.
Сарказм Показати IP 4 Серпня 2019 18:20
А синдром ляшка?
лучанин Показати IP 4 Серпня 2019 18:44
"З його слів, цього року Бандерштат менш масштабний, аніж минулого – це відіграє свою роль." Відсутність алкоголю наразі згубить фестиваль.
Лучанину Показати IP 5 Серпня 2019 10:44
Туди йому й дорога.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus