USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські медики – за Європу, але «кожен – сам собі лікар»

6 Грудня 2013 09:14
«Ми підтримуємо євроінтеграцію, але не страйком, а тим, що не полишаємо своєї праці», – звернулися до громадськості медики Волині. Про це повідомляє Волинська ОДТРК.
Зважаючи на складну громадсько-політичну ситуацію в державі, зокрема й на Волині, медики області публічно звернулися до громадськості краю. В колективному листі-зверненні ескулапи висловили стурбованість щодо нагнітання політичного протистояння, яке загрожує суспільному спокою, а відтак – безпеці життя та здоров’я простих волинян. Лист підписали провідні медики Волині, серед яких, наприклад, знані в державі та за кордоном: генеральний директор обласного дитячого територіального медичного об’єднання Григорій Ващилін, Заслужений лікар України, керівник перинатального центру Ніна Загребельна, дитячий хірург, Заслужений лікар України, ветеран праці Анатолій Ленартович, голова профспілкової медичної організації обласної дитячої клінічної лікарні Євгенія Нагорна – загалом понад 80 лікарів, хірургів і медсестер області.
Зокрема, у листі-зверненні йдеться:
«Сьогодні нам дуже потрібна рівновага розуму і серця. Медична спільнота завжди була і залишається активною ланкою у державних і суспільних процесах. Ми хочемо європейського рівня охорони здоров’я для наших пацієнтів і для себе, високих стандартів життя для наших батьків і дітей, миру і злагоди для громад, незалежно від їх географії, прогнозованості та самодостатності для країни. Ми одностайно підтверджуємо це прагнення, але не страйком, а тим, що не полишаємо своєї праці.
Агресія і нетерпимість, хаос і некерованість можуть призвести до агонії. Але, це – та ситуація у якій кожен сам собі лікар.
Тому бережіть себе, своїх рідних, один одного і ми – збережемо Україну!».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
хочеш Показати IP 6 Грудня 2013 10:12
миру.вступай в пр.основний меседж.хай апуть аби не били.чого п ро підтримку клімчука в цьому тексті звернення автор статті не згадав.повний текст.коли трудові колективи області всі засудять спец операції заходу(г.смітюх)?брєжнєвці всіх стран обєдіняйтесь унд сталінці.
Гость Показати IP 6 Грудня 2013 11:24
Так, так ми вас розуміємо,особливо вас хабарників і злодіїв ви давно живете в Європі. А там вам буде гірше,бо не дозволять так карсти і ставати мільйонерами на крові і горі людей. Лукавите, вам хорошо, чого вами страйкувати? Ви, що за 1000 грн і пенсії живете.У вас віли,машини сите і гарне життя. Живітть, а перед Богом будете всі відповідати-це не забувайте.
борхес до Гость Показати IP 15 Грудня 2013 22:57
фі, як огидно, мізерно та хронічно-простатично...
гостья Показати IP 6 Грудня 2013 11:45
бастующие медики - это было бы круто. особенно в роддоме. у роженицы кровотечение, а хирург на забастовке. знаете, вы будьте идиотами, но умереннее же надо быть.
"Гостье" Показати IP 9 Грудня 2013 10:46
Нема чого іронізувати, шановна! Ніхто не каже, що всі лікарі повинні вийти на майдан та полишити пацієнтів. Це абсурд! Тільки у Вашій "голівонці" могли виникнути такі думки! Але не потрібно вислуговуватися та запобігати перед поки що "вище стоящими"! Потрібно мати чисту совість та свою громадянську позицію, проукраїнську позицію! А у цьому "зверненні" совківський менталітет та совківська позиція. На жаль.
Волинянин Показати IP 29 Грудня 2013 22:45
Браво, медики Волині !!!Не можу повірити що так могли поступити мої коллеги.Як могли ви підписатися під таким зверненням товариша Ващиліна і йому подібним???Працювати-так.Це святе.Але ж країна на межі встановлення повної диктатури,поліцейської країни!!.Чи ви боїтеся що втратите лишній хабар?Де ж ваша громадянська позиція?Чи страх перед головними лікарями зігнув вас ,і ви вже не здатні розігнутися.Ви ж живете за подачки( гроші ) простого люду, а не на свої зарплати.То ж заявіть про це на весь світ..Добивайтеся того щоб про вас не говорили що ви хабарники.Добивайтеся гідної оплати від держави,а не плачте кожному хворому що ви мало отримуєте.тим самим просите милостиню.Майдан для таких як ви і ще 90% населення країни!!Просніться і докажіть що ви українці,що ви В О Л И Н Я Н И !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus