USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З луцького нічного клубу вкрали підсилювач звуку за 70 тисяч

20 Листопада 2019 09:25
З луцького нічного клубу «ХХІ століття» викрали підсилювач звуку та колонку на загальну суму 75 тисяч гривень. За цей злочин крадій отримав покарання у виді одного року умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Луцького міськорайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 17 жовтня цього року обвинувачений проник у приміщення клубу «ХХІ століття», що на проспекті Молоді у Луцьку, звідки таємно викрав із диско залу підсилювач звуку марки «Macro TECH 3600 VS » вартістю 70 тисяч гривень та колонку марки «SOVND» вартістю 5 тисяч 500 гривень.

Обвинувачений свою вину визнав повністю. Зазначив, що збитки повністю відшкодував, повернувши викрадене майно. У вчиненому щиро розкаявся та просив суворо його не карати.

Таким чином, суд визнав його винним та призначив покарання у виді трьох років позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus