USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

З нагоди професійного свята лісівникам у Ківерцях вручили нагороди

17 Вересня 2018 20:02
У неділю, 16 вересня, в Ківерцівському міському парку відбувся святково-урочистий захід з нагоди Дня працівника лісу.

В програмі заходу розваги на будь-який смак: святковий концерт, виставки продукції лісового господарства, тематичні фотозони, торгівля, дитячі атракціони.

Таке свято у Ківерцях організували вперше. Тут можна було зустріти і ветеранів лісової галузі і майбутніх лісівників, що нині є волонтерами шкільних лісництв.

Голова Ківерцівської РДА Валерій Ткачук та міський голова Володимир Жгутов наголосили на тому, що професія працівника лісу є вкрай важливою, оскільки щоденна праця в усі пори року за будь-якої погоди покликана примножувати зелене багатство країни та забезпечувати екологічну безпеку людей.

Посадовці висловили вдячність лісівникам та вручили нагороди за сумлінну й наполегливу працю представникам Державного підприємства Цуманського та Ківерцівського лісового господарства, ДП СЛАП «Рожищеагроліс», ДП «Волинський лісовий селекційно-насіневий центр».
Привітати лісівників приїхала і народний депутат Ірина Констанкевич. За вагомий внесок у розвиток лісової галузі подяками народного депутата нагородили: Сергія Сахнюка – лісничого Тростянецького лісництва, Леоніда Чубая – лісничого Сокирічівського лісництва, Івана Якимука – майстра лісу ДП Цуманське лісове господарство, Сергія Омельчука – інженера державного підприємства Цуманське лісове господарство.

Також вже незабаром у Ківерцівському районі за підтримки народного депутата Ірини Констанкевич стартує конкурс для дітей, що отримав назву «Мандрівка лісами Камінь-Каширщини» на підтримку ініціативи шкільного лісництва. Переможці матимуть можливість поїхати на екскурсію до Верховної ради України.
Продовженням заходу став святковий концерт за участі аматорських колективів Ківерцівського районного будинку культури. В програмі свята були також виставки продукції лісового господарства, зокрема ДП «Волинського лісового селекційно-насіннєвого центру», Піддубцівського, Боголюбського, Цуманського учнівських лісництв, центру еколого-натуралістичногої творчості та інших установ.

Також програма свята «На гостині у лісівників» була насичена майстер-класами для дітей, тематичними конкурсами, де учасники отримували подарунки. Усі охочі мали нагоду ознайомитись з роботами місцевих майстрів художніх ремесел, зробити світлини на розгорнутих фотозонах, посмакувати смачним кулішем і духмяним лісовим чаєм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
555 Показати IP 17 Вересня 2018 22:21
А лісники не хочуть пояснити, як крадуть у них ліс з під носа?? Чи може то за їз мовчазної згоди?? То за що нагороди,??
Андрій Показати IP 18 Вересня 2018 07:43
Вони роблять свою справу,а за всіма крадіями лісу не вслідкуєш,в них же не один гектар лісу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus