USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

З прапорами та квітами: на Волині в останню путь провели загиблого Героя Андрія Сапігу

24 Вересня 2022 17:29
24 вересня у Володимирі попрощалися із загиблим на війні з російським окупантом у Харківській області захисником Андрієм Сапігою.

Про це повідомляє Буг.

Близько 200 сотень людей, серед яких: рідні, близькі, побратими, друзі, знайомі посадовці міської ради та просо небайдужі громадяни прийшли провести в останню путь загиблого на Харківщині Андрія Сапігу.

Похоронна процесія під звуки військового оркестру рушила від вулиці Кривоноса, де проживав захисник, далі прямувала через Зимнівську – центр – до вулиці Драгоманова. Вздовж всього маршруту загиблого Героя виходили зустріти небайдужі мешканці, які на колінах, з жовто блакитними, червоно-чорними прапорами та зі сльозами на очах проводжали кортеж.

Чин похорону відбувся у церкві святих Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. Поховали Андрія Сапігу на кладовищі у селі Сусваль.

Нагадаємо, життя Андрія Сапіги обірвалось 20 вересня на Харківщині. У полеглого воїна залишилась дружина, донька та двоє синів.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Вічна пам'ять, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus