USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З Рожища до Луцька запускають «медичні» рейси

7 Квітня 2020 11:27
Через скасування руху маршруток медикам із Рожища стало проблематично дістатися на роботу до Луцька.

Аби вирішити цю проблему, Рожищенська міська рада виділила кошти відділу освіти та молоді РДА для придбання пального та відшкодування витрат на спецобробку автомобільного транспорту, який вони надають, задля перевезення медпрацівників до робочих місць та додому, повідомляють на сайті міськради.

Тож з вівторка, 7 квітня, впроваджується курсування автобуса за маршрутом «Рожище-Луцьк».

Автобус буде їхати за таким маршрутом:

автостанція м. Рожище (вул. Героїв УПА, 15) – вул. Мазепи, 160 – с. Копачівка - с.Княгининок – с.Милуші – с. Зміїнець – м.Луцьк, вул. Ковельська – вул. Глушець – вул. Паркова – вул. Винниченка – вул. Перемоги – вул. Соборності – вул. Молоді – вул. Відродження (Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання) - м. Луцьк, вул. Волі, 66 (кінцева зупинка - поліклініка № 1 КП «Луцька міська клінічна лікарня»).

Щоденно автобус курсуватиме за графіком:

- 07 год. 00 хв. від’їзд з автовокзалу м. Рожище;

- 16 год. 30 хв. від’їзд в зворотному напрямку з кінцевої зупинки.

Право проїзду в автобусі мають виключно працівники медичних установ. Для посадки в автобус медичні працівники повинні мати при собі засоби особистого захисту та посвідчення видані медичним закладом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus