USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

З водойми у луцькому парку врятували жінку

19 Березня 2019 12:38
У луцькому парку небайдужі допомогли вибратись з водойми жінці.

Про це повідомляє UA.Волинь.

На відео видно як жінку з води виносить Василь Петровський. Хлопці, що були на березі, перенесли потерпілу на лавку у парку. Жінка була при свідомості, назвалась Любою, проте як вона потрапила у воду пояснити не змогла.

Напередодні, близько о пів на восьму вечора лучани Даніель Зінич і Михайло Наумчук почули крики про допомогу. В одному з каналів парку, де знаходиться кафе " Бригантина«, у воді була людина. Її спочатку намагалися витягти за допомогою гілок. Коли не вдалося це зробити, лучанин Василь Петровський, пірнув у воду.

«Стан жінки, яку учора врятували з водойми у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки – задовільний», – розповів заступник головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 19 Березня 2019 14:29
Який молодець, врятував життя людині. Справжінй чоловік.
вовк Показати IP 19 Березня 2019 16:37
пьяній жінці захотілось скупнутись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus