USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

З Волині на Донбас поштою переправляли підроблені алкоголь та цигарки

19 Травня 2020 14:06
Служба безпеки України попередила у Донецькій області реалізацію фальсифікованої підакцизної продукції сумнівної якості. Орієнтовна вартість вилученого фальсифікату становить майже півтора мільйона гривень.

Про це інформує пресслужба СБУ.

За попередніми даними слідства, нелегальний бізнес організували двоє представників місцевої комерційної структури. Для цього вони закуповували підроблені алкоголь і цигарки у своїх спільників на підпільних виробництвах у Дніпропетровській та Волинській областях. Замовлений товар ділки отримували відомим поштовим сервісом і реалізовували його через точки роздрібної торгівлі.

Під час обшуків на поштових складах у Покровську правоохоронці виявили тисячу літрів сурогату у пластикових пляшках і понад 20 тисяч пачок цигарок з підробленими марками акцизного збору або без них.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до оборудки.

Заходи із блокування протиправної діяльності проводились спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби у Донецькій області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Як повідомлялося, з Ковеля на Донеччину поштою пересилали контрафактні цигарки на суму 125 тис. гривень. Під час обшуку у відділенні поштового оператора правоохоронці вилучили 500 блоків підроблених цигарок, що мали надійти у Донецьку область.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus