USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

З Волині на Луганщину передали 10 автобусів

6 Липня 2022 16:24
Волинська обласна рада на прохання Луганської військової адміністрації передала 10 автобусів.

Як повідомили 7 липня у Волиньраді, цей транспорт мають намір використовувати для евакуації населення, потреб сил оборони та виконання гуманітарних завдань.

Окрім того, керівник благодійного фонду "Добра справа" Юрій Слива зібрав гуманітарний вантаж для постраждалих мешканців Луганщини. У зворотному напрямку мікроавтобус доправить на Волинь групу водіїв, які й переженуть автобуси для евакуації луганчан.

"І можливості для евакуації, і речі першої необхідності – це найактуальніше, чого зараз потребує багатостраждальна Луганщина. Ми і надалі тісно контактуватимемо з керівництвом області, аби надавати посильну підтримку. Маємо допомагати один одному, щоб наблизити нашу перемогу", - зазначив голова обласної ради Григорій Недопад.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus