USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Волинь отримала вантажівку медикаментів як гуманітарну допомогу з Польщі

30 Березня 2022 16:21
Вантажівку медикаментів отримала Волинська область як гуманітарну допомогу від Сейму Республіки Польща. Зокрема, у вантажі різноманітні ліки та медичні засоби.

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Під час зустрічі із представниками Сейму Польщі, котрі супроводжували вантаж, він подякував за надані ліки та ту допомогу, яку влада сусідньої держави, надає українцям на своїй території.

У цьому вантажі – розсортована спеціалізована гуманітарна допомога, яка прийшла до нас із документами та переліком медикаментів. Для прикладу, це інсуліни, антибіотики, знеболюючі тощо. Усе сертифіковане, було закуплено в Польщі та доставлено на Волинь.

Загалом вантаж дуже необхідний, адже його швидко можна сформувати та відправити за запитами, які до нас від громадських організацій, волонтерів чи військових адміністрацій інших областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus