USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«З жиру біситься»: українці розкритикували депутата, який похизувався левом у машині. Відео

11 Жовтня 2021 13:32
Харківський депутат міськради від партії «Опозиційна платформа – за життя» Джавід Саїд не приховує свого хобі – політик любить екзотичних тварин та має справжнього африканського лева. Проте коли він похизувався хижаком, який сидів в його авто, українці відреагували негативно.

Саїд оприлюднив відео із левом у машині на своїй сторінці в Instagram, пише УНІАН.

Депутат похизувався величезним хижаком, який сидів на пасажирському кріслі у салоні його авто. Лев облизував йому голову та клав свою величезну лапу на Джавіда. Також політик зняв, як тварина виглядає з вікна розкішного авто.

Користувачі мережі вважають, що депутат посадив лева у машину не просто для фото. Джавід міг «ганяти» Харковом з небезпечною твариною у салоні. Якщо це так, то його дії наражали на небезпеку величезну кількість людей. По-перше, лев у будь-який момент може відвернути увагу депутата та стати причиною ДТП. По-друге, тварина може вибігти з салону та напасти на перехожих.
Відео з левом депутата вже поширилося у соціальних мережах. Користувачі засуджують вчинок Джавіда, який тримає у себе вдома хижу тварину. До речі, лева звуть «Красунчиком», йому вже 4,5 року.

«З жиру біситься», «Потім зжере його, і правильно зробить», «Звідки в нього такі гроші?!», «Ідуть в політику, аби життя своє налагоджувати», «Це відео з найбіднішої та найкорумпованішої країни у Європи», – українці видали в адресу депутату свіженьку порцію хейту.

Сам Джавід декілька років тому навіть задекларував лева. Депутат каже, що він дуже любить тварину та докладає багато зусиль, аби хижак добре себе почував в умовах неволі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2021 14:09
Він його або зжере,або покалічить.
Анонім до Анонім Показати IP 11 Жовтня 2021 16:14
Скоріше за все. Такі дружби з левами чи медведями, в процентах 60 випадків, закінчуються одним і тим же, нападом тварини на недолугого господаря.
Анонім до Анонім Показати IP 11 Жовтня 2021 18:03
Головне, що би невинні не постраждали. А цього... сам буде винний.
Кіллєр Чефіра Показати IP 11 Жовтня 2021 19:54
По ньому я точно стріляти не буду! То єсть, зовсім. Навіть пукати в його сторону.
Дідо Показати IP 11 Жовтня 2021 20:20
хто живе на україні, вірмени, грузини, азербайджанці, євреї... але не українці, українці мучаться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus