USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В мережі з'явилося нове провокаційне відео з Зеленським

12 Квітня 2019 10:24
У четвер ввечері, 11 квітня, в мережі з’явилося нове відео з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським, де повз нього проїжджає фура, а після цього на нього падає мішок.

Ролик з’явився на Facebook-сторінці «Бойкот Партії Регіонів».

Відео починається з напису: «З ним усе гаразд». Після чого, в момент, коли в попередньому ролику Зеленського збиває вантажівка, шоумен проходить дорогу, а фура проїжджає повз нього. Однак потім на Зеленського сиплеться білий порошок і з’являється напис: «Тому що він під кайфом».

Крім того, в ролику автори запитують «тепер Аваков задоволений?», натякаючи очевидно на відкриття поліцією кримінальної справи за фактом першого відеозапису, де Зеленського збиває вантажівка.

Серед тих, хто репостнув відео – радник президента України Юрій Бірюков.

Читати ще: «Фура добила рейтинг Петі»: як соцмережі реагують на скандальний ролик

Він поширив ролик, написавши: «Шановне (десь і кимось) МВС. Він живий! Все добре! Його не задавив КАМАЗ. Закривайте справу».



Нагадаємо, напередодні в Мережі з’явився відеоролик, перероблений з рекламного відео Зеленського, в фіналі якого кандидата збиває вантажівка. У команді Зеленського звинуватили в створенні ролика штаб Порошенко і звернулися з цього приводу в поліцію. Правоохоронці порушили кримінальну справу. Кандидату в президенти посилили охорону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Люди похилого віку Показати IP 12 Квітня 2019 11:18
До чого Україну довела в цьому числі ця влада!? Щоб таке робити перед виборами?! Це яка в нас влада! Ні ні ні ні !
Упс! Показати IP 12 Квітня 2019 13:20
Ото вже 100% мають виборців за не думаюче бидло...Народ ,доведи зворотнє ,щоб корупціонер теж скористався сміттєвозом чи богданом-таратайкою ,коли накиває п'ятами після 22 квітня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus