USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З допомогою гадалки дівчина позбулася «порчі» і золота

30 Червня 2012 13:45
Жертвою шахрайки стала 21-річна студентка луцького вишу. Під приводом зняття порчі «гадалка» заволоділа золотими виробами на майже 7 тисяч гривень.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

За допомогою до луцьких правоохоронців у травні звернулася 21-річна студентка вищого навчального закладу обласного центру Волині.

Дівчина повідомила, що на території автостанції до неї підійшла жінка і сказала, що на їхню родину наведено порчу. Під час спілкування студентка настільки повірила шахрайці, що не задумуючись за «допомогу» віддала їй золоті вироби. Обсяг завданих збитків становить 6950 грн.

Працівники сектору карного розшуку встановили, що заробляла на нібито людській біді 47-річна жителька міста Володимир-Волинський. Жінка, до речі, у минулому вже відповідала перед законом на скоєння аналогічного злочину.

За цим фактом у міліції порушили кримінальну справу за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Підозрювану не затримували.

Триває перевірка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хатуль Мадан Показати IP 30 Червня 2012 14:29
пишіть прямо: ЦИГАНКА, а не гадалка.
Vigilante до Хатуль Мадан Показати IP 1 Липня 2012 23:19
Ну-у-у-у, це ж неполіткоректно. Не циганка, а ромської національності, а краще національність взагалі не вказувати, а то ще образяться. Ми ж еуропейська держава, а лизати попу чорним входить в список еуропейських цінностей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus