USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

За добу на Волині ліквідували п'ять пожеж, в одній постраждав чоловік

30 Квітня 2024 12:15
Минулої доби в області трапилося п'ять пожеж, ще одну рятувальники ліквідували після опівночі. Більшість із них, за попередніми даними, спричинені коротким замиканням електромережі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Волині.

О 03:11 рятувальники 16-ї ДПРЧ селища Стара Вижівка та працівники місцевої пожежної охорони села Облапи ліквідували пожежу в цегляному житловому будинку у селі Буцинь Дубівської громади на Ковельщині, що, за попередніми даними, трапилася через коротке замикання електромережі.

Імовірно, з цієї ж причини близько полудня горів дерев'яний житловий будинок в селі Овлочин Оваднівської громади Володимирського району. Займання, що виникло на горищі, ліквідували о 12:25 рятувальники 17-ї ДПРЧ. Під час пожежі травмувався чоловік 1965 року народження, син власниці. З термічними опіками обличчя та очей потерпілого госпіталізували до Нововолинської міської лікарні. Стан задовільний, середньої важкості. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.
Читати ще: У Ківерцях горів будинок

О 10:55 надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі у селі Ратнів Луцького району. Горіння, що охопило дерев'яне перекриття й обрешітку, поширилося на хатні речі й сіно, яке зберігалося на горищі. Займання ліквідували рятувальники 2-ї та 25-ї ДПРЧ і працівники місцевої пожежної охорони села Чаруків об 11:40. Попередня причина пожежі – недолік конструкції димаря печі.
Крім того, минулої доби рятувальники та працівники місцевої пожежної охорони ліквідували пожежу в цегляній господарській будівлі у селі Новий Зборишів Марʼянівської громади Луцького району, а також в деревʼяному гаражі у селі Хренів Нововолинської громади. В обох випадках попередньою причиною загорянь також стало коротке замикання електромережі.
Близько опівночі 30 квітня виникла пожежа в дерев'яному хліві у селі Лобна Любешівського району. Пожежу ліквідували о 02:27 рятувальники 12-ї ДПРЧ та працівники МПО села Залізниця. Попередня причина – коротке замикання електромережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus