USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За добу в Україні знайшли застреленими шістьох осіб

18 Вересня 2019 15:53
Вбивства сталися в чотирьох областях: Запорізькій, Миколаївській, Волинській і Черкаській. Усі жертви - чоловіки, пише Кореспондент.

Україною прокотилася хвиля вбивств. Крім розстрілу чиновника тергромади та вбивства чоловіка у Ковелі, стало відомо ще про два вбивства з вогнепальної зброї.

Так, у Миколаєві в приміщенні заправки знайшли тіла трьох людей з вогнепальними пораненнями. Поки що копи розглядають тільки одну версію події - пограбування.

У Миколаєві вранці 18 вересня в приміщенні газової заправки були виявлені тіла трьох людей з вогнепальними пораненнями, повідомляють NovostiN.

Убитих виявила дружина одного з працівників заправки, яка прийшла до чоловіка і, побачивши, що в касі нікого немає, зайшла в приміщення і побачила три тіла, що лежали в калюжах крові. Впізнавши в одному із загиблих свого чоловіка, шокована жінка викликала поліцейських. За її словами, щонайменше двоє убитих - працівники заправки.

Ще одне вбивство сталося в Черкасах. Як повідомляє Про Все з посиланням на поліцію, в районі офісних приміщень на вул. Гагаріна, 77, пострілом з пістолета вбили чоловіка.

Вбивство сталося напередодні близько 11 години вечора. Попередньо відомо, що жертва була на електромобілі Nissan білого кольору, за вказаною адресою чоловік не проживав. Поліцію викликали перехожі, які побачили, що людина в машині не подає ознак життя.

За даними ЗМІ, загиблим виявився місцевий житель Андрій Заканич, 1982 року народження. Чоловік працював в IT-сфері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Закон Савченко Показати IP 18 Вересня 2019 20:06
Самі лояльні закони
горбатый Показати IP 18 Вересня 2019 22:15
это все сделал овчинников из днепровки
Владимир Показати IP 19 Вересня 2019 17:13
Трудно стало жить в деревне без нагана.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus