USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Україна має новий уряд. СПИСОК

27 Лютого 2014 15:16
Депутати Верховної Ради України прийняли новий уряд. Про це повідомляє Espreso.tv

На голосування ставилася пропозиція голосування за списком за запропонованих кандидатів на посади в Кабміні.

331 депутат проголосував "за".

Таким чином, Україна має новий уряд.

Зараз кожен урядовець підписує присягу.

Портфелі в уряді розподілилися таким чином:

Перший віце-премєр – Віталій Ярема

Віце-премєр – Олександр Сич

Віце-премєр, міністр регіонального розвитку будівництва та ЖКГ – Володимир Гройсман

Міністр Кабінету міністрів – Остап Семерак

Міністр охорони здоров'я – Олег Мусій

Міністр внутрішніх справ – Арсен Аваков

Міністр інфраструктури – Максим Бурбак

Міністр фінансів – Олександр Шлапак

Міністр соціальної політики – Людмила Денисова

Міністр юстиції – Павло Петренко

Міністр культури – Євген Ніщук

Міністр економічного розвитку та торгівлі – Павло Шеремета

Міністр аграрної політики та продовольства – Ігор Швайка

Міністр екології – Андрій Мохник

Міністр молоді та спорту – Дмитро Булатов

Міністр енергетики та вугільної промисловості – Юрій Продан

Міністр освіти та науки – Сергій Квіт.

Верховна Рада України призначила виконувачем обов’язків міністра закордонних справ посла Андрія Дещицю, а міністра оборони адмірала Ігоря Тенюха.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 15:28
ннн даа.... нема у мене коментарів.... тепер я вірю що і данильчук може стати головою ОДА...
йося моргенштерн до Анонім Показати IP 28 Лютого 2014 10:01
"Технічний" уряд наразі має складатись з НАЙВИЩОГО РІВНЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ!!! З людей, що зможуть у тяжкий для країни час допомогти та вирішити проблеми, а не ВИЛИЗУВАТИ америкосам (які навіть не мають своєї НАЦІОНАЛЬНОЇ культури), полякам (яких українці ще з козацьких часів і навіть раніше весь час човпли). ЦЕ УКРАЇНЦІ навчили європу розчесуватись і вмиватись, та й їсти не руками!!! ЦЕ УКРАЇНЦІ охрестили ту нерусь!!! А ЗАРАЗ СТОЇМО З ПРОСТЯГНУТОЮ РУКОЮ!!! ПРОСИМО!!! а вони радіють, посміхаються, кредити хочуть дати під умову ЩЕ БІЛЬШОГО ЗУБОЖІННЯ нашого народу та кабальні відсотки!!! ПРИКРО!!!! НЕВЖЕ САМЕ ЗА ЦЕ ГИНУЛИ ЛЮДИ НА МАЙДАНІ!!!!! ЗА яценюків (освистаних народом на Майдані, а це найвища недовіра та ганьба), булатових (які непогано проживають у німеччині), данильчуків (які в прямому ефірі Волинського телебачення БОЯТЬСЯ розповісти про себе, про те що неодноразово змінювали партії, про відсутність освіти) та іншу пі...дарас...ню!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!!!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!!!!!!!!! Хоча слово "слава" необхідно замінити словом "ГАНЬБА"!!!!!!!!
Файна Показати IP 27 Лютого 2014 15:32
А де портфель для Богомолець?
Андрій до Файна Показати IP 27 Лютого 2014 15:33
Вона відмовилась.
Файна до Андрій Показати IP 27 Лютого 2014 15:38
дякую)
:) Показати IP 27 Лютого 2014 15:38
В черговий раз людей ошукали, дежавю, 2004рік і Юля президент
Валентин Показати IP 27 Лютого 2014 15:40
Данильчушку на ху*шку!
Правий сектор-лохі до Валентин Показати IP 27 Лютого 2014 15:55
Та це просдо пи=дець якийсь ходячий,цей Данильчук, і Майка-прокурор, чим вони думають при призначенні "громадської активістки" з філологічною освітою прокврором? А сам штани протирав всі роки по громадських організаціях.. Х=й він, дограється ще, народний самовисуванець...Тільки не видаляйте, будь-ласка, мій коментар,
Янукович-молодець Показати IP 27 Лютого 2014 15:44
Таку постановку з майданом замутив, щоб люди побачили хто є хто. А тепер однозначно всі проголосують за нього або його протеже в травні. Якщо народ не розжене це шобло раніше.
вас? Показати IP 27 Лютого 2014 16:04
От Булатов точно лишній.Виходить що як і данильчук рвався до влади.Шкода.Все просрали.Що один , що другий.Гидко.А і нші - норма.
Джулія Показати IP 27 Лютого 2014 16:43
Дайте можливість новому уряду проявити себе, а тоді критикуйте.
123 до Джулія Показати IP 27 Лютого 2014 16:52
Підтримую! Погодитись працювати в таких умовах - це героїзм!
Анонім до 123 Показати IP 27 Лютого 2014 18:00
Вони самі собі створили умови.
народ до Джулія Показати IP 27 Лютого 2014 17:03
Знаєте не потрібно на мені тренуватись державою керувти.... профффесіонали грьобані...
Файна до народ Показати IP 27 Лютого 2014 17:08
Підтримую)
Файна до Джулія Показати IP 27 Лютого 2014 17:07
Україна в розрусі, казна пуста, безддосвідні урядовці.. тут нема пробних шансів, чекати коли вони навчаться країною керувати! Україну до ручки довели, розграбували під нуль! Що-що, а без досвіду, належної освіти в уряді немає чого робити.. ЧОГО не зробити вищевказаних майданівців заступниками міністрів? Дай, Боже, щоб я помилялась, але боюсь, що НОВИЙ уряд далеко не заїде....
!!!! Показати IP 27 Лютого 2014 17:26
Я за зміну влади, але за зміну на професіоналів, а бо хоча б тих, хто в цих справах розбирається! А робити міністрами тих, хто жодного уявлення не має про то, що має робити у міністерському кріслі, і лише за те, що хтось кричав на сцені майдану, це повний непрофесіоналізм та безвідповідальність!!!
Рита Показати IP 27 Лютого 2014 17:28
І скільки професіоналів у цьому уряді - Д. Булатов точно професіонал як молоді так і спорту. А як же вимога Майдану про досвід роботи і т.д. Можна керувати госпіталем Майдану і це викликає повагу, але медециною всієї країни - перепрошую....Проте нас вже попередили, що покращення не буде ні сьогодні, ні завтра. Звичайно винні папєрєдніки....
Лучаночка Показати IP 27 Лютого 2014 17:31
Ті, що були вже накерували- розікрали...сьогоднішні - поки дивує і недовіра, побачимо. Думаю це технічний тимчасовий уряд...А от місцеві ? Невірно зробили. Ну який з Москвич прокурор? Я підтримую Майдан, я хочу, щоб були зміни...Але вважаю, що і в прокуратурі, і в міліції, і СБУ, і митниці і т.д. є достатньо молоді, з відповідною освітою, яким теж влада не давала нормально працювати, люди, достойні очолити всі відомства області і міста. А так люди, які отримали портфелі у нас думаю не є компетентні в даних галузях.
103 до Лучаночка Показати IP 27 Лютого 2014 17:43
Тимчасовий технічний уряд має складатися з людей які там знаходяться не просто аби знаходитися, а мають бути люди які здатні щось робити. На що здатні ці, в своїх галузях, окрім революцій і нищення? А як вони люстрацію взагалі то пройшли? Чи вона для інших?
Анонім Показати IP 27 Лютого 2014 17:38
Хвороба, вона то і є хвороба, що її треба лікувати, а не розтирати носа до крові, а потім засунути туди ватні тампони і просто так ходити. Цинізм? А в даному випадку може бути щось інше? Від того що відбулося можна бодай хоч щось хороше чекати?
знайка Показати IP 27 Лютого 2014 18:09
Казала колишня співробітниця пана Яреми, що він в органах був найзатятішим хабарником, навіть за лейтенантські зірки бабло вимагав. А тепер віце-премєр
Справедливість Показати IP 27 Лютого 2014 18:34
Будь-ласка ВН якщо можна по кожному статки,чим займаються родиничі,нерухомість.
Реаліст Показати IP 28 Лютого 2014 12:45
Десь в коментарях промайнула, на мою думку, слушна пропозиція щодо формування електронного списку претендентів на посади у владні структури з наданням можливості кожному (я підкреслюю це слово) волинянину виявити свою позицію. Бо на сьогоднійшній день складається думка, що правом на існування є лише точка зору на події ПС, а всі інші, що з нею не співпадають (чи не у всьому співпадають) - це зрада українського народу. При цьому, в усіх регіонах області ведеться робота із дискредитації працівників правоохоронних органів. Нашу міліцію практично поставили на коліна. Хто нас охороняє? До кого звернутись, якщо після мого коментаря до мого помешкання прийдуть люди з битками?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus