USD 40.65 41.05
  • USD 40.65 41.05
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.20

За ексголову ДФС Романа Насірова внесли 55 мільйонів застави

24 Травня 2024 18:45
24 травня за ексголову Державної фіскальної служби Романа Насірова внесли заставу в розмірі 55 мільйонів гривень.

Про це повідомила пресслужба ВАКС.

Тепер Насірова випустять з-під варти. Водночас він зобовʼязаний прибувати за викликом до суду, не залишати межі Києва без дозволу суду та повідомляти суд про зміну місця свого проживання;

Також він повинен утримуватись від спілкування із визначеними в ухвалі суду особами.

Читати ще: Насіров дав 10 мільйонів для бізнес-проєкту Парнаса, – WSJ

Крім того, Насіров має здати на зберігання усі закордонні паспорти, службовий паспорт, інші документи, що дають право на виїзд з України, а також носити електронний браслет.

Строк дії обов’язків – до 7 липня 2024 року.

Роман Насіров – фігурант справи про хабар у 700 мільйонів гривень від бізнесмена Олега Бахматюка. Гроші були за відшкодування понад 3 мільярдів гривень податків компаніям, які підконтрольні Бахматюку. З жовтня 2022 року Насіров перебуває в СІЗО.

У березні 2017 року НАБУ вручило Роману Насірову підозру. Йому інкримінували безпідставні податкові розстрочки підприємствам колишнього депутата Олександра Онищенка, що завдало державі два мільярди гривень збитків. Розгляд справ триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Травня 2024 19:13
три мільярди вкрав, за 55 мільйонів випустили, а ще ж інфляція. Як гарно бути в нас хапугою, і на фронт не відправлять, бо 'нє положено'.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus