USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За фактом підпалу автівки активіста завели кримінал

1 Червня 2017 13:45
За фактом підпалу авто нововолинському активісту Руслану Влодарчику відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 ( умисне знищення чи пошкодження майна), повідомляють у прес-службі волинської поліції.

За інформацією правоохоронців, до Новолинського відділення поліції звернувся 42-річний місцевий мешканець і повідомив, що о другій ночі в дворі будинку п’ятого мікрорайону горить його автомобіль Opel Omega.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та керівництво місцевого відділення поліції. Поліцейські з’ясували, що невідома особа підпалила авто. Внаслідок загорання пошкоджено передній бампер та моторний відсік. Попередньо сума завданих збитків становить 25 тисяч гривень.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили пожежне сміття та пластикову пляшку з залишками рідини, ймовірно, нафтопродуктів. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення чи пошкодження майна) Кримінального кодексу України. На даний час проводяться заходи,спрямованні на встановлення осіб, причетних до скоєння цього злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus