USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За якими тарифами лучани платитимуть за тепло у листопаді

8 Грудня 2017 13:07
ДКП «Луцьктепло» провело нарахування плати за послугу з централізованого опалення у листопаді 2017року. Згідно з пунктами 40-43 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630, нарахування оплати проведено в розмірі 26,09 грн за кв.м.

Про це повідомили у прес-службі ДКП «Луцьктепло».

Середня фактична температура зовнішнього повітря у розрахунковому місяці визначена, як середньозважений показник на підставі офіційних даних Волинського обласного центру з гідрометеорології, у листопаді склала + 3,66 С. (Середньодобова розрахункова температура зовнішнього повітря, яка врахована в тарифі - + 1,47 С).

Чинний у листопаді тариф на послугу з централізованого опалення для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії становить 30,07 грн за кв. метр у місяць, який затверджений постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) №1101 від 09.06.2016 року.

Враховуючи фактичну температуру зовнішнього повітря, вартість 1 кв.м у листопаді 2017року нижча від базового тарифу на 3,98грн.

Водночас, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, тарифи на послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання, які в місті надає «Луцьктепло», збільшаться. Як стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 6 грудня, передбачено, що для населення тарифи на опалення збільшаться у середньому на 13 %, а на гаряче водопостачання – на 12 %.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Задовбало Показати IP 8 Грудня 2017 23:21
Тарифи на опалення збільшаться у середньому на 13 %, а на гаряче водопостачання – на 12 %.-Це , що таке ? Чому лучани мають утримувати дармоїдів Луцьктепла ??? Значна частка витрат іде на утримання цілої купи працівників-дармоїдів! Покажіть краще табличку із переліком і кількістю посад на Луцьктепло. Там одні начальники, заст. начальників, головні спеціалісти і їх заступники. Навіщо там посада ГОЛОВНОГО ЕНЕРГОМЕНЕДЖЕРА? Хай прозвітує в чому полягає його робота і що він зробив для зменшення енерговитрат? А я знаю-зменшили температуру так званої "гарячої води". Моя знайома працює там прибиральницею в котельні на ставку, а на роботу ходить через день на пару годин. Ціла купа дармоїдів сидить і нічого не робить, а спитаєш їх-відповідь одна: немає людей, немає коштів!
Керівник Показати IP 8 Грудня 2017 23:33
Поки Малютіна не наведе лад в себе в канторі і не заставить всіх працювати, або не поскорочує непотрібних зварників, прибиральниць, інженерів і пенсіонерів - толку не буде. Навіщо на кожній котельні тримати зварника і прибиральницю?? Хтось аналізує скільки годин на день вони фактично працюють і скільки лучанам коштує їх неробство?! Там все побудовано на кумовстві і сімейному підряді: діти, брати, куми, сестри, собутильники...
Лучанин Показати IP 9 Грудня 2017 14:54
А Гройсман знає, що Луцьк вирішив підняти ціну на опалення, щоб утримувати дармоїдів в Луцьктепло ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus