USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку здорожчає опалення та гаряча вода

6 Грудня 2017 09:52
Тарифи на послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання, які в місті надає «Луцьктепло», збільшаться.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 6 грудня.

Як пояснив заступник директора економічної політики Сергій Омельчук, тарифи потрібно переглянути тому, що пройшли зміни в сфері виробництва послуг. Окрім того, діючі тарифи затвердили ще у 2012 році й з того часу їх суттєво не переглядали, а вартість, зокрема, палива та електроенергії та розмір заробітних плат працівників підвищилися.

«Діючий тариф не відшкодовує витрати підприємства на теплопостачання, внаслідок чого підприємство не може своєчасно розрахуватись за спожиті енергоносії, виконані роботи і надані послуги», – сказав Сергій Омельчук.

Так, передбачено, що для населення тарифи на опалення збільшаться у середньому на 13 %, а на гаряче водопостачання – на 12 %.
Директорка ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна додала, що підвищені тарифи також покриватимуться субсидіями від держави. Вона підкреслила, що витрати підприємства не закладені в тарифах, а підвищення пов'язані зі збільшенням ціни на газ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Ну ну Показати IP 6 Грудня 2017 10:45
Немає контролю, які ще підвищення ? Вкажіть зарплату керівників, щоб люди знали скільки коштує адмінперсонал. Що значить "перекриє субсидія", призов красти разом ?
Знаю до Ну ну Показати IP 6 Грудня 2017 16:30
У Волиньгазі від 100тис до 1 млн грн в місяць
лучанка Показати IP 6 Грудня 2017 10:56
ди?іли!!!!дайте дозвіл на автономне опалення людям.
Крук Показати IP 6 Грудня 2017 11:14
Знову підвищаться?!!! Ми по-їхньому мало платим? Це пі***ць якийсь! Скільки можна?!
11 Показати IP 6 Грудня 2017 11:24
Правильно підняти до європейських .
Оля Луцьк Показати IP 6 Грудня 2017 11:28
Що це за незрозуміле підняття цін знову. Вже ж не мали нічого піднімати. Про які субсидії йде мова. Дайте людям заробітну плату а не субсидії, які скоро не матиме ніхто. Ви вже так дістали людей, що в них немає сил це терпіти.
333 Показати IP 6 Грудня 2017 12:26
ЩО НЕМОЖНА ПОМІНЯТИ ДИРЕКТОРА ЯК В ЛПЕ І ВСЕ СТАЛО СУПЕР....бо вже загнали нас в таку ж...чого вони непокажуть свою зарплату... бо прості люди получають 3500 а самі по 16000..ЛУЧШЕ ХАЙ КРОПИВА КЕРУЕ ЧИМ ТАКІ КЕРОВНІКИ ===
ЯЧСМ до 333 Показати IP 6 Грудня 2017 16:33
Кого поміняли, а навіщо поміняли ? Що не давав красти ?
Володя Показати IP 6 Грудня 2017 12:37
Вже зовсім владці подуріли! А чим оплачувати ? Влада вже й так на людях збагатилась, скільки ще будуть люди терпіти цю брехню, насмешка з людей ніби добавляють пенсії зарплати а ще більше забирають і працювати в Україні ніде !! Проклята влада людей робить жебраками! Скільки ще таке буде? Краще б нічого не добавляли і не забирали останню копійку , знахабніли вже геть!
Вася Луцький Показати IP 6 Грудня 2017 13:12
Цікаво лше одне, чи понаїдаються коли-небудь ці жлоби, чи ні? Якби був дозвіл на автономне опалення, то вже давним-давно відмовився-би від централізованого опалення, але в нас це практично не можливо зробити. Від гарячої води вже відмовились давно, благо бойлер вирішує ці проблеми, а від жлобського опалення нереально відмовитись. Виходить нонсенс - хату в 90 м2 площею дешевше опалити, ніж квартиру в 50 м2... Коли понаїдаються?!!! Нікуди подітись з того тих старих квартир... Субсидії? Да кому вони потрібні? При достойній зарплаті/пенсії краще заплатити самому, ніж чекати подаяння.
*** до Вася Луцький Показати IP 6 Грудня 2017 15:21
Я за 165м2 приват будинку плачу стільки як мій кум за трьох кімнатну квартиру
Носатий дядько Показати IP 6 Грудня 2017 15:29
Бойкот. Нхя не платити баригам або патити 30-40% 0 тобто ревльну вартість послуг.
ВОВК Показати IP 6 Грудня 2017 18:24
а ще можна на майдані поскакати- буде тепло а на Миколая Пеця дасть по чоколяді -буде солодко а потім Яйцеголовий загородить вас заборм шоб не повтікали і буде вам Ойропа. ГИ.
Дмитро Показати IP 6 Грудня 2017 21:11
У "шановних" міських обранців що амнезія?.. Коли підвищували останній раз? На початку минулого опалювального сезону і причому суттєво - здається більше 35%. Гройсман у жовтні що казав - підстав для збільшення тарифів не має. Складається враження що ці "депутати" працюють на якогось рудого дядю з якоїсь ТОВ "Тепелен" і мають від того якийсь зиск. А простих людей мають за лохів. Слухайте - скажіть вже той економічно обгрунтований тариф, а то таке складається враження що це якесь уявне число що лежить за межами математичної безкінечності перемножене в євро обслюнявлене бридкими язиками олігарху..донів.
Xe-xe Показати IP 7 Грудня 2017 12:40
а пам'таєте "дорогий російський" газ? грійтесь "дешевим європейським".
Задовбало Показати IP 7 Грудня 2017 12:43
Значна частка витрат іде на утримання цілої купи працівників-дармоїдів! Покажіть краще табличку із переліком і кількістю посад на Луцьктепло. Там одні начальники, заст. начальників, головні спеціалісти і їх заступники. Навіщо там посада ГОЛОВНОГО ЕНЕРГОМЕНЕДЖЕРА? Хай прозвітує в чому полягає його робота і що він зробив для зменшення енерговитрат? А я знаю-зменшили температуру так званої "гарячої води". Моя знайома працює там прибиральницею в котельні на ставку, а на роботу ходить через день на пару годин. Ціла купа дармоїдів сидить і нічого не робить, а спитаєш їх-відповідь одна: немає людей, немає коштів!
Керівник Показати IP 7 Грудня 2017 17:35
Поки Малютіна не наведе лад в себе в канторі і не заставить всіх працювати, або не поскорочує непотрібних зварників, прибиральниць, інженерів і пенсіонерів - толку не буде. Навіщо на кожній котельні тримати зварника і прибиральницю?? Хтось аналізує скільки годин на день вони фактично працюють і скільки лучанам коштує їх неробство?! Там все побудовано на кумовстві і сімейному підряді: діти, брати, куми, сестри, собутильники...
Петро до Керівник Показати IP 7 Грудня 2017 19:17
Все так само і на Волиньгазі, купа непотрібних працівників, які длубаються в носі протираючи штани, або є ще такі служби де працівники вже в 10 годин ранку їдуть не на дільниці по роботі, а додому.
Вадим Показати IP 4 Січня 2018 18:16
Причому тут європа і ми з такими цінами навіщо вона нам ви подуріли з такими цінами
Дмитро Показати IP 21 Лютого 2018 22:37
На 33-му з гарячого крана тече холодна вода 3-тій рік. І цілу ніч тиче, щоб неуважні люди більше платили, а куди не звирталися, то відмовкі: "Холоне по дорозі";"сусіди неправильно припаяли труби";"ремонт на лінії". Більше 40 небуває. ГАНЬБА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus