USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За ініціативи молодої мами у селі під Луцьком відкрили дитмайданчик

9 Жовтня 2018 16:35
У невеликому селі Новокотів, що відноситься до Романівської сільської ради Луцького району, а колись - чеському поселенні, проживає 350 жителів, із яких більше 70 – діти до 14 років. Минулої неділі місцеві жителі організували тут святкове дійство з нагоди офіційного відкриття і освячення спортивного майданчика для дітей, пише Волинь Нова.

Ініціатором встановлення стала мама двох діточок, жителька Новокотова Світлана Муха, яка й написала проект «Дитяча мрія» та звернулася за підтримкою до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», де погодилися надати фінансування половини проекту.

«Не могла бути байдужим спостерігачем, коли діти гралися на дорозі, в кращому випадку - обабіч. І коли виступила з пропозицією облаштувати в селі дитячий майданчик, бо ж чим наші дітки гірші, то відразу відчула підтримку не лише у тих мешканців, у сім'ях яких підростають діти, а й інших ініціативних односельців», - з нотками приємного хвилювання розповідала молода мама.

Радість новокотівської дітвори розділили депутат Волинської обласної ради Віталій Заремба, депутат Луцької районної ради Олександр Бляшук, представники Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», які приїхали не лише з подарунками для малечі, а й з аніматорами в костюмах героїв мультфільмів, які зробили справжнє свято для дітей. Від громади звучали щирі слова вдячності за фінансову підтримку Фонду Ігоря Палиці, районній та місцевій радам та Віталію Миколайовичу, який повірив у реальність гарної ідеї та надав суттєву допомогу під час проведення грунтових робіт. За встановлення майданчика батьки подякували фірмі «Металіст».

За доброю християнською традицією дитячий майданчик та всі споруди освятив настоятель Свято-Воскресенського храму отець Василій. Враження – незабутні, від них і напрошується висновок: навіть невелика громада може щось зробити – варто лише цього захотіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus