USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За кермом легковика, який збив дівчину на Волині, був лучанин

18 Листопада 2019 10:10
У селі Копачівка Рожищенського району сталась дорожньо-транспортна пригода – авто збило дівчину на пішохідному переході.

Аварія сталась 17 листопада о 18:03 на вулиці Першотравнева. Про це Район.Рожище повідомив начальник Рожищенського відділення поліції Олександр Басалик.

За кермом легковика «Volkswagen Passat» був водій з Луцька, 1992 року народження. Постраждала – уродженка і жителька села Копачівка, студентка Луцького національного технічного університету, 2001 року народження.

Дівчину госпіталізували у реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

Водій автомобіля був тверезий. Есперти встановлюють наявність у нього на момент аварії наркотичного сп'яніння.

Як інформує волинська поліція, За кермом транспортного засобу перебував 28-річний житель Луцька.

Слідчі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження потерпілій, розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, визначеного ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн., або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Давайте Показати IP 18 Листопада 2019 11:06
Зробимо цього андона відомим. ПІБ у студію
Ти хто такий Показати IP 18 Листопада 2019 12:41
А ти знаєш що там відбулось ? Може вона перебігала через пішоходний перехід ? Може зустрічний автомобіль засліпив фарами ? Там нічого не зрозуміло.
Просто до Ти хто такий Показати IP 18 Листопада 2019 20:20
Перебігала через перехід? А там можливо переходити спокійно? Для чого робили дорогу,щоб людей збивати?! Ще б вас навчити їздити всіх нормально і не гнати?! Із за вас і калічаться молоді люди та діти!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus