USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За кермом був водій директора Камінь-Каширського ВПУ: подробиці смертельної ДТП

24 Грудня 2019 13:00
Сьогодні, 24 грудня, по 10 годині до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі в селі Копачівка Рожищенського району за участю двох транспортних засобів. У ДТП загинула одна людина, інформує поліція Волині.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Попередньо, поліцейські встановили, що зіткнулися два зустрічних автомобілі «Daewoo Lanos».

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув 69-річний пасажир, житель Камінь-Каширського району. За кермом одного із транспортних засобів перебував 45-річний житель Берегівського району Закарпатської області. Його та водія іншого легковика госпіталізували.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчі відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 286 Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося раніше, пасажиром чорного Daewoo Lanos був директор Камінь-Каширського вищого професійного училища Василь Михайлович Бряник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus