USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За хабар поліцейським у понад 10 тис. волинянина можуть посадити на 4 роки

23 Березня 2020 12:12
Щоб уникнути адміністративної відповідальності, чоловік з Локачинського району запропонував поліцейським понад 10 тис. грн хабара. Волинянину загрожує штраф або обмеження волі від 2 до 4 років.

Про це повідомляє ГУНП у Волинській області.

У суботу, 21 березня, до Локачинського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що водій автомобіля, котрий прямує у сторону райцентру, керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

За отриманою інформацією співробітники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «КІА», за кермом якого перебував нетверезий 34-річний житель району.

З метою уникнути адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, водій дав співробітникам поліції неправомірну вигоду у сумі 10 тис. 200 грн.

Співробітники поліції факт дачі хабара задокументували, гроші вилучили.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі)

Кримінального кодексу України.

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді штрафу, обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 23 Березня 2020 13:58
Коли вже нарешті люди будить читати статті без МОЖУ? Все МОЖУТЬ тільки нічого не РОБЛЯТЬ. Так і живемо.... І будемо так жити. Я навіть гадки не маю, що в цій державі треба зробити, шоб жили не так. Хоча знаю, треба, як в колишньому бородатому анекдоті - Оголосити війну Європі і через 5 хвилин здатись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus