USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За луцьким комунальним підприємством закріпили майно у Шацьку

28 Серпня 2019 15:16
Низку об’єктів нерухомості, серед яких будиночки відпочинку в Шацьку, закріпили за ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс».

Як стало відомо під час сесії міської ради 28 серпня, за Луцьким спеціальним комунальним автотранспортним підприємством «Луцькспецкомунтранс» вирішили закріпити майно, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Луцька та перебуває на балансі цього комунального підприємства.

До переліку майна увійшли: адмінприміщення з ремонтною зоною, диспетчерська, приміщення ремонтної зони (7 боксів), складське приміщення, цегляна будівля (майстерня) та приміщення АЗС на вулиці Дубнівській, 64, станція перевантаження твердих побутових відходів із сміттєсортувальною лінією на вулиці Трункіна, 7 балансовою вартістю 7,677 мільйона гривень, а також два будиночки відпочинку та вбиральня у селищі Шацьк на вулиці Береговій, 24 балансовою вартістю 12,82, 6,942 та 12,173 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus