USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Пенсійний фонд передаватиме Луцькраді майно

23 Березня 2017 13:27
Прийняти в міську комунальну власність майно у центрі міста, де Пенсійний фонд орендував приміщення, просять депутатів міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань комунального майна та приватизації 23 березня.

Депутатам пропонували надати згоду на прийняття в комунальну власність основних засобів (огорожа металева, огорожа металева (сітка), ворота металеві, металева хвіртка) Пенсійного фонду.

Як пояснила начальник відділу управління майном комунальної власності міськради Алла Грабко, йдеться про майно на вулиці Чехова, 4, де донедавна розташовувалося управління Пенсійного фонду, займаючи частину приміщень ДНЗ №25. Наразі міське управління Пенсійного фонду переїхало на проспект Президента Грушевського, 1, але на його балансі лишилися огорожа та ворота, які управління встановило, коли орендувало приміщення.

Це майно хочуть безоплатно передати у міську власність. У переліку - огорожа металева – 65 метрів квадратних, вартістю 4515 гривень; огорожа металева (сітка) – 40 метрів квадратних, вартістю 320 гривень; ворота металеві - 7,36 метра квадратного, вартістю 1108 гривень; металева хвіртка вартістю 1874 гривні.

Вже є погодження обласного управління та Пенсійного фонду України, але згоду на прийняття майна у власність повинні надати також депутати міськради.

Члени комісії рекомендували надати згоду на прийняття майна в міську комунальну власність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus