USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.00

За майже 50 млн у Луцьку хочуть відремонтувати бульвар

9 Червня 2023 22:46
Цього року в Луцьку запланували провести капітальний ремонт бульвару Дружби Народів, що в мікрорайоні ЛПЗ.

Торги для пошуку підрядника на сайті держзакупівель оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Очікувана вартість ремонту – 49,720 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи на бульварі Дружби Народів у Луцьку включатимуть пересаджування живої огорожі, розбирання покриттів і демонтаж конструкцій, влаштування дорожнього одягу основного проїзду з гарячих асфальтобетонних сумішей, облаштування стоянки автомобільного транспорту та посадкових майданчиків, улаштування виїздів із дворів, встановлення дорожніх знаків, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, ремонт мережі водопостачання та водовідведення, реконструкцію зовнішнього освітлення, облаштування тротуарів і велосипедних доріжок тощо.

Усі роботи хочуть закінчити до 15 листопада 2023 року.

Гарантія на виконаний ремонт становитиме вісім років.

Нагадаємо, 2020 року проєкт реконструкції пішохідної зони на бульварі Дружби Народів (на фото) подавали на конкурс Бюджету участі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Не вводьте в блуд ! Показати IP 10 Червня 2023 10:28
Канделябр і карбюратор - то різні речі ! Так само як капітальний ремонт і реконструкція - то два різних ви будівництва ! Щоби писати на такі теми, треба володіти елементарними поняттями ! Але філологи - то не журналісти !
олег Показати IP 10 Червня 2023 11:39
Війна а їм нема куди гроші дівати, а давайте піднімемо ціни на воду та тепло посеред літа
Ігор Показати IP 11 Червня 2023 10:00
Війна не закінчилась! За кілька місяців осінь і зима, удари по критичній інфраструктурі, перебої електроенергії та тепла! Не хоче влада підготуватись? Донатьте ЗСУ, миру всім
Руфина Показати IP 12 Червня 2023 15:40
Цілком згідна!З усіх соц мереж лунають заклики про допомогу,для Півдня і т.д, а тут реконструкція на 50млн.!Хтось взагалі чимось думає? Нема слів.....
Лучани Показати IP 8 Вересня 2023 22:17
Напевно, лучани ліпше направили б ці кошти на потреби ЗСУ. Чому не запитують думку містян? В країні кривава війна, а в місті вже скільки вложили бруківки? Недопустимо таких позорних дій !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus