USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За номером телефону отруйника Скрипаля відповідають у Міноборони РФ

15 Вересня 2018 19:29
Журналістам ABC News і Independent, які подзвонили за телефонним номером з документів ФМС на Олександра Петрова, відповіли, що це номер Міноборони РФ.

Про це обидва кореспондента повідомили у Twitter, пише "Медуза".

Московський кореспондент ABC News Патрік Рівел написав, що зателефонував за номером телефону, який, як писала "Нова газета", може належати Міністерству оборони РФ.

"Людина, що відповіла мені о третій годині ночі, підтвердила, що я потрапив до міністерства", - зазначив він.

У свою чергу московський кореспондент Independent Олівер Керролл повідомив, що зателефонував за тим же номером, і людина, яка взяла трубку, підтвердила, що це номер приймальні Міноборони.

Однак після питання, чи працював у них Петров, співрозмовник поклав трубку, розповів Керролл.

Як повідомлялося, 5 вересня британські прокурори назвали імена двох підозрюваних росіян, яких вважають виконавцями отруєння в Солсбері. Це - Александр Петров та Руслан Боширов.

Прем’єрка Британії Тереза Мей заявила, що росіяни є офіцерами ГРУ – військової розвідки РФ. Британія отримала європейський ордер на арешт росіян.

У МЗС Росії заявили, що названі імена їм невідомі і заявили про "інформаційні маніпуляції" з боку Британії.

12 вересня президент РФ Владімір Путін заявив, що підозрювані у справі отруєння у британському Солсбері перебувають в РФ, але це просто цивільні особи без кримінального минулого.

14 вересня у спільному розслідуванні The Insider з дослідницьким центром The Bellingcat йшлося, що розслідувачам вдалося дістати довідку з Федеральної міграційної служби на підозрюваного Олександра Петрова.

Розслідувачі Bellingcat заявили, що підтвердили зв'язок підозрюваних в отруєнні Скрипалів Олександра Петрова і Руслана Боширова до спецслужб Росії.

Того ж дня журналісти російського видання "Новая газета" виявили докази, які можуть свідчити про ймовірну причетність підозрюваних в отруєнні Скрипалів Олександра Петрова і Руслана Боширова до Міністерства оборони РФ.

Зокрема, телефонний номер із довідки ФМС на Петрова відноситься до АТС 195 в Хорошевському районі Москви, де розташована і штаб-квартира ГРУ Міноборони Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
* Показати IP 15 Вересня 2018 19:41
Хтось здивований ? А забув, дуркуватий анатоль, той таки да, в шоці...
51 омбр Показати IP 15 Вересня 2018 22:21
Джамшут і Рамшан а не розвідники
Всезнайко Показати IP 16 Вересня 2018 07:46
Якби мені подзвонили в 3 години ночі, то я б їм ще не те сказав...
Реаліст Показати IP 16 Вересня 2018 09:11
А хто сказав, що це номер телефону отруйника? Можливо, це саме номер МО, а нас розводять, як лохів. В теперішньому світі вірити треба обережно.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus