USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Доньку отруєного Скрипаля виписали з лікарні й сховали

10 Квітня 2018 18:54
Влада Великої Британії таємно евакуювала Юлію Скрипаль з госпіталю увечері 9 квітня, після чого її відвезли у таємне місце.

Про це в ефірі Еспресо.TV розповів кореспондент Радіо Свобода у Лондоні Олесь Ковач.

– Юлію Скрипаль виписали і абсолютно таємно вивезли з госпіталю Солсбері вчора ввечері, хоча повідомлення з’явилися сьогодні зранку. З деяких джерел – від співробітників госпіталю, – слідує, що Юлію Скрипаль в джеймсбондівському стилі евакуювали з госпіталю так, що ніхто не помітив. Її вивезли в невизначений таємний будинок, де вона зараз перебуває, і в цей момент в британському уряді, структурах, наближених до розвідки і Міноборони, йдуть дискусії, що робити з Юлією Скрипаль, – сказав він.

Експерт зазначив, що Юлію Скрипаль не хочуть везти в США по програмі захисту свідків і додав, що російське диппредставництво в Лондоні вимагає зустрічі з нею.

– Зараз назріває ще один конфлікт між Сполученим Королівством і Росією. Юлія Скрипаль і надалі залишається російською громадянкою. Російське посольство буквально бомбардує британську владу з вимогами зустрітися зі своєю громадянкою. Офіційно під опікою консульства знаходяться всі громадяни Росії на території Великої Британії, – розповів він.

За словами експерта, незважаючи на поліпшення самопочуття Юлії Скрипаль, йдеться про довгострокове одужання.

Раніше повідомлялося, що отруєний у Великій Британії колишній російський подвійний агент Сергій Скрипаль більше не перебуває у критичному стані.

Сергія Скрипаля разом з дочкою отруїли 4 березня у британському Солсбері, відтоді вони обоє перебували у лікарні. Будинок, а також заклади, які він разом з доньокою відвідали в день отруєння, швидше за все будуть знесені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 10 Квітня 2018 18:57
То англосакси сліди ховають. Правда, вата???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus