USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Великобританія закликає своїх союзників бойкотувати ЧС-2018 у Росії

10 Березня 2018 17:21
У Великобританії представники влади закликають своїх союзників відмовитися від візиту в Росію на Чемпіонат світу 2018 року.

Про це повідомляє The Times.

За інформацією джерел видання, до цієї акції можуть приєднатися політики і офіційні особи таких країн, як Польща, Австралія і Японія.

Рішення відмовитися від поїздки в Росію прийнято після повідомлень про напад на екс-полковника запасу ГРУ Сергія Скрипаля, засудженого в 2006 році за шпигунство на користь британських спецслужб. Крім того, у Великобританії побоюються прояви військової агресії з боку Росії, і зокрема припускають, що президент Російської Федерації Володимир Путін має намір втрутитися в роботу НАТО.

Як заявив раніше голова міжнародного комітету палати громад Том Тугендхат, таємнича хвороба колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля містить всі ознаки російської причетності.

Сергій Скрипаль знаходиться у критичному стані після ймовірного отруєння невідомою речовиною у Великій Британії, де він проживав в останні роки. В Кремлі заявили, що не мають ніякої інформації з приводу того, чим займався колишній російський шпигун Сергій Скрипаль та з чим може бути пов'язана трагічна ситуація.

Як повідомлялося, Кремль, ймовірно, причетний до 14 вбивств, скоєних у Великій Британії з політичною метою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Василь Показати IP 10 Березня 2018 17:33
Бойкот гаранований Росія це країна дикунів
Корiнний лучанин до Василь Показати IP 10 Березня 2018 20:24
На себе спочатку зверни увагу
Анатоль_ Показати IP 10 Березня 2018 21:38
Спорт тута не причьом
Михайло Показати IP 11 Березня 2018 10:30
Та нехай чиновники не їдуть - більше місця для вболівальників буде...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus