USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

За останні півстоліття тривалість життя збільшилась на 20 років

12 Лютого 2019 07:40
Експерти з'ясували, що у порівнянні з 1950 роком рівень дитячої смертності скоротився в сім разів, а середня тривалість життя зросла на 20 років.

Середня тривалість життя чоловіків зросла з 48 років до 70,5 років, і з 53 до 76 років для жінок. Такі дані опубліковані в спеціальному випуску журналу Lancet, передає УНІАН.

У 1950 році в перші п'ять років життя помирала кожна п'ята дитина, тоді як на сьогодні ця цифра на рівні 3,9%.

Але кількість смертей, пов'язаних з конфліктами, війнами та тероризмом, майже подвоїлася за останні десять років. Також змінилася ситуація з хворобами, пов'язаними з ожирінням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 12 Лютого 2019 10:41
Уточніть в яких країнах,в нас все навпаки,тому не потрібно писати щоб підбадьорити.Які зарплати і ціни за комуналку,на їжу не вистачить,про який рівень життя може йти мова і тим більше тривалість,а про медицину взагалі страшно писати.Хто такий брєд читає і вірить,напевно діти
Навуходоносор Показати IP 12 Лютого 2019 11:09
В странах развитых, где высокий уровень медицины, где достойный уровень оплаты труда - безусловно! А вот в отношении нашей страны - большой вопрос. Еще пять лет таких "реформ" - и вполне возможно получить "дикое поле". Люди вымирают как у гоголевского Плюшкина крестьяне. Мор! Если по вакцинации страна скатилась до уровня Верхней Вольты - то это приговор всем "реформам". Різниця в оплаті праці між гендиректорами і робітниками відрізняється в сто разів! Такого не було і такого немає ні в одній країні світу! Різниця в пенсіях в Україні - в 10-15 разів! До речі, пенсія бувшого канцлера ФРН Коля становила 9 тис.євро, а пенсія пересічного німця знаходиться в діапазоні 2-3,5 тис. евро. Різниця між максимумом і мінімумом - менше як в три рази! І таких як Коль пенсіонерів там одиниці, а у нас - сотні тисяч! В основному це судді, прокурори, ті, хто не створював багатство країни, працюючи в полі, чи на заводах, а одержував кошти з бюджету! Наша країна живе в якомусь зазеркаллі, в іншій реальності. Це жахливо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus