USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За паркування на місцях для інвалідів оштрафували 17 лучан

6 Листопада 2017 12:12
17 водіїв притягнули до адміністративної відповідальності за порушення правил паркування на місцях, призначених для осіб з інвалідністю.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Станом на сьогодні луцькі патрульні виявили і притягнули до відповідальності вже 17 водіїв за порушення норм цього Закону. Таким чином, якщо водії сплатять вчасно всі штрафи, бюджет поповниться на понад 17 тисяч гривень.

У поліції наголошують, що, згідно з Законом, стаття 122 КУпАП доповнена 5 частиною такого змісту: «Зупинка чи стоянка транспортних засобів на місцях, що позначені відповідними дорожніми знаками або дорожньою розміткою, на яких дозволено зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю (крім випадків вимушеної зупинки), а так само створення перешкод водіям з інвалідністю або водіям, які перевозять осіб з інвалідністю, у зупинці чи стоянці керованих ними транспортних засобів, неправомірне використання на транспортному засобі розпізнавального знака "Водій з інваліднстю" - тягнуть за собою накладення штрафу від шістдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян» (від 1 020 грн).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus