USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

За тиждень було мінімум три спроби замаху на Зеленського, – The Times

4 Березня 2022 08:35
The Times повідомляє, що за останній тиждень на Президента України Володимира Зеленського було як мінімум три спроби замаху.

На вбивство українського президента було відправлено два різні угруповання – найманці прокремлівського угруповання Вагнера та чеченський спецназ. Щоразу замахи зривалися завдяки співробітникам російського ФСБ, які виступають проти війни з Україною, пише видання.

Найманці «Вагнера» ​​у Києві зазнали втрат під час своїх спроб і були стурбовані тим, наскільки точно українці передбачали їхні дії.

Джерело, близьке до групи, сказало, поінформованість служби безпеки Зеленського стала для них «справді моторошною». Також у суботу на околиці Києва запобігли замаху групою чеченських найманців, які були ліквідовані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus