USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

За браконьєрство порушують кримінальну справу. ФОТО

7 Травня 2012 13:13
Збитків на майже 5 тисяч гривень заподіяв браконьєр, який незаконно виловлював рибу під час нересту.

Про це повідомили у прес-службі Волиньдержрибохорони.

Так, нещодавно о 6 ранку працівники Волиньдержрибохорони затримали волинянина. Той трьома стіками без дозволу на промисел в заборонений нерестовий період здійснював незаконний вилов риби.

Користувався чоловік дерев’яним човном на озері Синове, що біля села Шкраби Старовижівського району.

Зловив він, зауважують правоохоронці, 18 линів, 120 карасів сріблястих, загальною вагою 7,5 кілограма.

У результаті незаконного рибного промислу, стверджують у Волиньдержрибохороні, браконьєр завдав рибному господарству України збитків на 4182 гривні.

Зокрема, у діях чоловіка вбачають ознаки кримінального злочину, передбаченого частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України.

Матеріали за цим фактом направили в Старовижівський райвідділ міліції для порушення кримінальної справи.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
олег Показати IP 7 Травня 2012 18:03
В Рожищенському районі кожної ночі рибу виловлюють електровудками впродовж останніх років, однак я ще не чув щоб когось за це карали, хоча цим постійно займаються одні й ті ж всім відомі жителі с.Дубище. В мене враження що вони платять правоохоронним органам щоб їх не чіпали. Взагалі з вудкою нікуди вже їхати, тому що в Рожищенському р-ні рибу ловлять тільки електровудкою.
OlegJM Показати IP 7 Травня 2012 22:37
На Білих Берегах під Колками серед білого дня сітки ставлять і веслами б*ючи по воді рибу заганяють. Нікого з відпочиваючих навіть не соромлячись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus