USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

За кого мріють вийти заміж відомі дівчата Луцька? ФОТО

13 Грудня 2010 13:56
За народними традиціями у ніч на Андрія 13 грудня українські дівчата ворожили, аби дізнатися ім’я судженого.
«ВН» спитали у відомих та успішних лучанок, які наразі перебувають у статусі потенційних наречених, чи цікавилися вони у долі, яким буде їхніх майбутній обранець?

Відома джазова співачка, солістка гурту «Rezus Blues» Галина Конах зізнається, що не ворожила вже давно. А от у шкільні роки разом із подругами бавилася гаданнями на Андрія. Згадує, такі вечорниці були веселими та смішними.

Конах каже, що пробували ворожити по-різному: і чобіт кидали, і віск лили, і питали першого чоловіка, якого побачили після опівночі, як його звати. За повір’ям, яким буде ім’я цього незнайомця – так і зватимуть майбутнього чоловіка. Проте, співачка пригадує, що усі перехожі лякалися компанії гурту веселих дівчат та обходили їх боком.

За правилами іншого ворожіння на шматочках паперу потрібно було написати 12 чоловічих імен, покласти їх під подушку та витягнути зранку. Ім’я, написане на папері, буде ім’ям обранця. Проте Конах забувала на ранок про гадання і діставала папірчик через декілька днів. Згадує, що дівчата також жартували між собою і писали рідкісні імена – Сидір, Митрофан, Панас. Тому тягнули до того часу, поки не дістанеться більш поширене ім’я.

Співачка каже, що сприймає гадання лише як забаву і серйозно в них не вірить. Зізнається, що вибиратиме чоловіка, який буде мудрим, чуйним, добрим, високим та з достатком, аби міг втілювати усі творчі плани джазвумен. Каже, що ідеальна професія для майбутнього обранця – це продюсер. Адже він зможе зрозуміти і потребу в творчості, і гастрольне життя артиста, і допомогти професійно.

Новообраний депутат Луцької міськради, 23-річна Катерина Приступа каже, що гаданнями не займалася – з точки зору християнської віри ворожіння є гріхом. Крім цього, додає, завжди розуміла про повну нереальність результатів таких дій.
Разом з тим, андріївські вечорниці вважає давнім українським звичаєм, який заслуговує на повагу і нагадує про самобутність народу.

Якою буде професія, риси характеру, зовнішність майбутнього чоловіка – для Приступи ключової ролі не грає. Головне, яким буде симбіоз усіх перерахованих критеріїв і як вони розкриватимуть внутрішній світ і особистість.

«Щодо до того, яким я бачу свого майбутнього чоловіка, можу сказати точно, що це не залежить від кольору очей, зросту чи посади. Я швидше погоджусь із фразою
англійської королеви Вікторії: «Мій чоловік буде грати разом зі мною, а не за мене!» і за таких умов готова вийти заміж…» - коментує депутат-наречена.

Рішення про вибір майбутнього чоловіка Приступа прийматиме самостійно, не керуючись думкою когось зі свого оточення, адже самотужки відповідатиме за виваженість та наслідки такого вибору.

Відома тенісистка, 22-річна майстер спорту, тренер з тенісу спорткомплексу «Олімпія» Ксенія Лопіна також не ворожила. Регулярні навантаження, щільний графік, постійні переїзди не давали вільної хвилинки, аби побавитися з містикою. Однак, зауважує, у долю вірить і вважає кожну зустріч та знайомство у житті не марним. Варто лише вчасно розпізнати знаки долі.
Каже, що при виборі майбутнього чоловіка рішення прийматиме винятково самостійно. Хоча батьки для спортсменки багато значать, однак перекладати відповідальність, особливо за таку особисту сферу життя, як сім’ю, на когось іншого не варто.

Чітких критеріїв до зовнішності свого майбутнього обранця Ксенія Лопіна не має. Однак зізнається, що їй подобаються високі та світлоокі парубки. Тенісистка каже, що головне, аби в чоловіка слова співпадали з вчинками та гармоніювали з її цінностями та інтересами. А ще це має бути сильна, відкрита, мужня та щедра людина.

Ховала на Андрієву ніч папірчики з заповітними іменами і луцька дизайнерка одягу Анна Дідух. Але каже, що жодного разу пророцтво не збувалося, тому й перестала вірити у ворожіння. Пригадує, що більш серйозно до процедури ставилися її одногрупники по Альма-матер, ліплячи вареники з сіллю та кидаючи чобіт через п’ятиповерхівку.

Чітких характеристик для майбутнього чоловіка, які матимуть значення, дизайнер не має. Проте зазначає, що хотіла б, аби її майбутній чоловік обов’язково був старшим за неї. На думку Дідух, у старшої людини досвіду більше за плечима, а отже, можна багато чому повчитися.

Ні батьки, ні подруги, ні колеги визначальну роль у прийнятті рішення піти під вінець не зіграють. Каже, що якщо надумає ступити на весільний рушник – то це рішення вже буде достатньо зваженим і серйозним.

Для відомої журналістки та доньки голови обласної ради Наталки Войтович вечорниці на Андрія у шкільні роки були веселим та захоплюючим дійством. Адже у компанії збиралося чимало дівчат, вечір супроводжувався сміхом, жартами та смачною вечерею господині дому.

Войтович каже, що, будучи школяркою, вірила у ворожіння. Разом з подругами діставали книжки з українознавства та пробували лити віск, шукаючи у фігурках загадкове значення, палити папір, пускати по воді горіхові шкарлупки з іменами суджених-ряжених та годувати собаку. За повір’ям частування якої дівчини першою з’їсть пес – та і вийде заміж найшвидше.

Зараз редактор таким не займається, у ворожіння не вірить, а більше покладається на власну інтуїцію. Зізнається, що шосте чуття підказує, що відома наречена за крок до зустрічі зі своєю долею.

Нареченого Войтович бачить старшим чоловіком, котрий вміє заробляти гроші, добрий душею та адекватно розуміє професію медійника. Тобто нічні зйомки передач, різні піар-акції та участь в публічних культмасових дійствах.

Наталка Вотович каже, що при виборі нареченого в першу чергу слухатиметься свого серця, однак візьме до уваги думку батьків, особливо мами, котрі для неї є авторитетами.

Досить ретельно до вечорниць ставилася начальник відділу сім’ї і молоді департаменту молодіжної політики і спорту Луцькради, голова Молодіжної ради Луцька Ольга Коритнєва. Адже у неї в сім’ї мама в школі викладала предмет «Українознавство» та відповідала в домі за дотримання традицій. Тому, починаючи з 13-ти років, щороку вдома у відомої нареченої збираються дівчата на Андріївські вечорниці.

Коритнєва зізнається, що у ворожіння вона не вірить, однак вважає гарним звичаєм і доброю нагодою зустрітися з подругами, досхочу насміятися та гарно провести час.

Серед фірмових гадань від Коритнєвої – ворожіння з млинцями. Згідно з правилами кожна з дівчат має наносити в роті води для того, щоб приготувати свій млинець, не розмовляючи при цьому. Потім придумає для свого «творіння» особливу форму, щоб не сплутати з іншими. Традиція велить викласти на ослоні млинці, приготовані дівчатами, і впустити до хати собаку. Чий перший млинець пес вхопить – та першою вийде заміж.

«Найцікавіший момент – це переконування мого собаки, що все, те що ми приготували, можна та варто з’їсти. Минулого року, наприклад, мені довелось сказати своєму ротвейлеру, що вижену з дому, якщо не з’їсть мій «кулінарний шедевр». З’їв!» - згадує Коритнєва.

Оля Коритнєва каже, що якою б сильною не була б жінка, все одно їй хочеться відчувати поряд сильне плече. Зізнається, що зовнішність не головне – головне внутрішня харизма чоловіка, який зможе полонити серце, постійно переконуючи, що саме він найкращий.

«Щодо професії, то відразу скажу, що не є прихильником фрази «з милим рай і в шатрі». Вважаю себе досить самодостатньою жінкою, те саме хочеться бачити в своєму обранцеві. Я не кажу про те, що має бути «все і одразу»! Готова допомогти, підтримати коханого у подоланні кар’єрних сходинок, втім професія має давати змогу не лише забезпечувати первинні потреби, але й тішити мене час від часу приємними сюрпризами», - каже Коритнєва.

Вона зізнається, що обранця вже знайшла і натякає, що доцільно було б зіграти весілля влітку. «Однак, якого саме року – покаже час», - додає Ольга.

Депутат Луцькради Наталія Бунда згадує, що гадала лише одного разу з подругами напередодні Андрія. Каже, що побачити таким чином майбутнє не збиралася, а лише розважитися. Опісля жодного разу до ворожінням не зверталася.

Романтична Наталія Бунда каже, що вірить у щире та світле кохання. Проте таке, яке супроводжується взаєморозумінням, повагою одне до одного та чітким усвідомленням свого місця у серці люблячої людини. Тому і чоловіка шукає відповідного – аби у нього була гармонія зовнішнього та внутрішнього світу.

Депутат зізнається, що дуже цінує відкритість, доброзичливість, щирість та відвертість в чоловіках. І додає, що кохану людину прикрашатимуть відповідальність і відданість. А от з ким депутат розділить усі радості та біди свого життя – вирішуватиме самотужки без допомоги оточуючих.

Солістка гурту «Flayzzza» Алла Новак (Джамалка), - згадує, що бавилася з ворожінням у віці від 13 до 20 років. Особливо «заморочувалася» з методиками віщування – і використовувала найпростіший варіант, тобто клала під подушку папірці з іменами.

Джамалка згадує, що навіть якось два роки підряд витягувала одне й те саме ім’я.

Проте каже, що у містику ворожіння не вірить і гадала лише заради забави – самого процесу. Поки що співачка офіційного розпису немає, але каже, що для себе вже все із супутником життям вирішила. В обранцеві її підкупила доброта, щедрість та гарне почуття гумору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 38
Viktor 69 Показати IP 13 Грудня 2010 14:11
Скажу чесно, коли прочитав заголовок "За кого мріють вийти заміж відомі дівчата Луцька?", то одразу, як людина заздрісна до чужої слави надумав написати щось гидке, але коли побачив ці незрівнянні посмішки одразу подобрішав... Ось де потенційні переможниці конкурсів краси... І ще з Ксенією Лопіною готовий до ЗАГСу хоч завтра зранку, хоч сьогодні увечері... аби кастинг зі своєю пикою пройти...
Тетяна Грішина до Viktor 69 Показати IP 13 Грудня 2010 14:28
Ну і хто після цього коменту злісного коментатора, котрий чистосердечно зізнався в своїй злісності, зможе заперечити, що краса врятує світ? :)
жу-жу-жу до Viktor 69 Показати IP 13 Грудня 2010 14:32
ставай в очередь и жди как все
сеск фабрегас Показати IP 13 Грудня 2010 14:27
Було б цікаво почути, яким повинен бути чоловік для новообраного депутата облради "регіоналки" Надії Поліщук....звичайно, якщо вона не одружена)))
VSC Показати IP 13 Грудня 2010 16:05
Слово "відомі" следует брать в кавычки. Потому как, это не общеизвестные личности, а просто широко известные в узких кругах. Даже есть парочка симпатичных мордашек, приятно удивили.
Коперфільд до VSC Показати IP 13 Грудня 2010 16:11
А які для вас критерії "відомості" в межах міста? плакати на біл-бордах? Просто як на мене "наречені" підібрані якраз правильно - представники професій з ПУБЛІЧНИХ сфер. Тобто бухгалтера фірми Континіум чи заступника директора універмагу Луцьк, не зважаючи на відомість їх місць роботи - точно сюди б не запхали. Хоча мені особисто було б цікаво прочитати про справді перспективних наречених нашого міста - маю на увазі дочок і внучок впливових у і багатих людей. От чув наприклад, що в Токарського доця на виданні... цікаво було б подивитися.
Журналіст Показати IP 13 Грудня 2010 16:16
Чим відома Войтович? Де вона працює (газета, радіо? Вперше чую про цю "відому". Як стає відомий батько, то автомаично стають відомі діти. Цікаво?
Tarantino до Журналіст Показати IP 13 Грудня 2010 16:23
Войтович - журналіст і ді-джей радіо Луцьк. Якщо ти, чуваче, не слухаєш місцевого радіо, не знаєш колег (якщо ти дійсно журналіст) - то хоть не позорся тут...
Tarantino до Tarantino Показати IP 13 Грудня 2010 16:25
Не розумію, правда, для чого тут було згадувати, що вона - дочка Войтовича, але це певно якраз відголоски ідеї, озвученої тут у коментарях "Коперфільдом". Нє?
))) до Журналіст Показати IP 13 Грудня 2010 22:18
Наташа - главред радиостанции "Луцк", если уж на то пошло. Никогда ее не ассоциировала с ее отцом, думала, просто однофамильцы )))
Zheniok до ))) Показати IP 14 Грудня 2010 10:53
аналогічно, щиро здивувався, коли прочитав. Впевний, що до виборів у Луцьку, дорчка була набагато більш відома ніж батько)))
Zheniok до Журналіст Показати IP 14 Грудня 2010 10:51
ти шо гониш Наталка вже Богзна скільки років, є голосом Радіо "Луцьк", ледь не з часу його заснування
Справедлива Показати IP 13 Грудня 2010 16:27
Тепер треба чекати статтю про чоловіків, в нас же типу гендерна рівність :-)). Та й цікаво
Мачо Показати IP 13 Грудня 2010 20:11
Підкажіть,а у Конах є кавалер?очень даже НІЧЕГО))))) співає дуууже круто,ріспект
))) до Мачо Показати IP 13 Грудня 2010 22:20
Круто - не то слово. лауреат и номинант всего, что можно. Материал "ВН" потрясающий! Исчьо!!!
Yan Показати IP 13 Грудня 2010 22:29
Думаю "Мачо" якщо в тебе є троха бабла і маєш підвішений язик,то в тебе є всі шанси.Галя,дівка файна ,тільки щось в особистому не складається......Може музикантів треба поміняти????????????Або стати такою як вони......
makar Показати IP 14 Грудня 2010 08:30
"журналіст" насправді не журналіст.спалився на тому, що не знає Наталки Войтович.
Zheniok до makar Показати IP 14 Грудня 2010 11:06
та ладно, може парень фанат Насті Пеценюк))
Я так думаю Показати IP 14 Грудня 2010 09:50
Що відомого в журналістиці зробила Войтович, що її так називають - "відома журналістка"? Ді-джей на радіо - ще не журналіст. Відома дочка відомого тата - більше підходить.
Zheniok до Я так думаю Показати IP 14 Грудня 2010 10:55
а редактор радіостанції це що?а те що Наталка, за ці роки зробила купу цікавих передач
Космос Показати IP 14 Грудня 2010 10:12
Мої коменти не друкуєте?! Що, правда очи коле?!
Киця Показати IP 14 Грудня 2010 11:11
Добре знаю Галю і Наталю. Це справді дві класних дівчини, а Наталка взагалі то, хто сумнівається, що вона журналістка - головний редактор радіо "Луцьк", працює і на телебаченні (ВТ), робить кльові сюжети і навіть фільми, пише в газети й інтернет. Галя - дуже оригінальна співачка, зараз гран-прі везе з конкурса. Дівчата відомі на всю область, а якщо Ви їх не знаєте - то Ви не стежите за світським життям регіону, бо це ще ті ЛЕВИЦІ!
Киці Показати IP 14 Грудня 2010 15:20
Не смішіть мене. Ви мабуть разом з ними п'єте на тусовках. "Провінційні левиці" - звучить навіть смішно. А журналіст стає відомим тільки тоді, коли його ім'я всі знають, а не ті, хто ходить разом дригати ногами і пити віскі.
Дмитро Показати IP 14 Грудня 2010 19:06
Тарантіно і Макару. Знаю відомих журналістів Ларису Івшину, Віктора Шлинчака, Володимира Скачка, Остапа Кривдника, Андрія Шевченка, Павлину Семиволос, Сергія Рахманіна, Юлію Мостову, Тараса Вергелиса... Про відому і видатну Войтович не чув, бо "брехунці" останніх 20 років в луцьких новобудовах не передбачені. Та й, власне, слухати там немає чого. Може вона відома серед тарантін, макарів і ще якихось знавців мови на кшалт "чуваче", "нє", "позорся", то в такому випадку вибачаюсь. Зрідка заглядаю на цей сайт, аби зайвий раз подивуватись дрімучій безграмотності цих "чуваків", які "слідять" скрізь, куди б не плюнув.
Tarantino до Дмитро Показати IP 14 Грудня 2010 22:39
Я схиляюся перед Вашим колом інтересів! Знати ТАКИХ акул пера - не кожному дано! Ви молодець! Ви - умнічка! Я хочу бути таким як ви! Боже, поможи мені скоріш забути голос із брехунця! І навчи мене дочитувати до кінця Дзеркало тижня! А да, і на цей сайт відбий бажання заходити - тут нема чого робити людям, які знають самого ВІКТОРА ШЛИНЧАКА!!!!!!!!!
Федя Показати IP 15 Грудня 2010 10:00
А чого Ви до тої Войтович вчепилися, тут не йдеться про те, відома вона журналістка чи ні, тут ідеться про те, що вона - НА ВИДАННІ. Вродлива дівчина, має хорошу роботу, таланти і здібності, її справді знають у багатьох колах, вона ведуча джазфестивалів, часто видно по теліку, вона справді відома наречена, я б на ній одружився!
Дід Панас Показати IP 15 Грудня 2010 10:40
Шановний Федір! Зайош свадьбу!Пацан сказал - пацан зделал!
Хо-хо Показати IP 15 Грудня 2010 10:43
Федя, та женись ти вже - чого дарма воду каламутиш?
ото Показати IP 15 Грудня 2010 12:56
деякі з них портапили в цю статтю завдяки списку бюту на виборах до міськради а не завдячуючисвоїм здобуткам у житті-а що вони вартують ще не ясно-поживемо і побачимо що то за завидні наречені.
Сухий Р.Л. Показати IP 17 Грудня 2010 12:37
гарні дівчата. і деякі з них дійсно відомі. просто в нас народ таких дивний. якщо ці дівчата не ходять на модні паті і дискотеки, п'янки і різні "afterparty", то значить вони не відомі! люди, крім брудних нічних тусовок є ще культурні. треба трохи ними цікавитись, а не позоритись тим що ви не знаєте цих дівчат!
Артеміда до Сухий Р.Л. Показати IP 17 Грудня 2010 12:43
Як мудро сказано!
ЛітРедактор Показати IP 21 Січня 2011 20:47
Радіо "Луцьк" ніколи не транслювалося по "брехунцю")))Це - FM-станція... Краса - це ще не все для потенційних наречених. Адеж характери у тих, кому ви тут перемиваєте кісточки, досить таки специфічні. Та й стосунки між ними самими не завжди були дружні
КАЛИНА. Показати IP 18 Березня 2011 21:04
якщо так багато критиків. То можливо було би краще, щоб саме відвідувачі Вашого видання пропонували кандидатур, та вони ж голосували Тоді можливо нарікань не було би. Принаймні не так багато. А те що топи такі робите, то це класно, цікаво, живо і бачте скільки резонансу викликали. А чи можна купити місце у такому ось топі????
Вікторія Показати IP 12 Жовтня 2011 15:16
З приводу Наталки, особисто знайома. вважаю хорошою людиною й професіоналом!батько, справді, не до чого!політика - це тимчасово!Галина справді талант! Вам, панове критики, бажаю більше гуманності та перш за все, критично ставтесь до себе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus