USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За міліціонерами стежитимуть відеокамери

30 Липня 2010 13:25
Глава МВС Анатолій Могильов доручив забезпечити всі підрозділи органів внутрішніх справ камерами спостереження.
Про це повідомила «Українська правда» з посиланням на прес-службу міністерства.
«Нині в цілодобовому режимі події, які відбуваються в приміщеннях міліцейських відділків, фіксуються моніторами і перевіряються відповідними службами відомства», - йдеться у повідомленні.
«Крім того, безперешкодно ознайомитися з цими відеоматеріалами можуть правозахисники, які входять до Громадської ради МВС», - наголосили у міністерстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Man Показати IP 30 Липня 2010 20:26
Це добре,може будуть трошки боятися "вибивати "докази з невинних людей.Або придумають як сховатися від камер при допиті.
Місцевий Показати IP 31 Липня 2010 13:00
Нащо ховатися? Картонкою закрив і все, звичайна практика, бабло качнуть з пустого в порожнє ось і все. Давно шуму наробили, що по місту розставлять камери, а толку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus