USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За місяць у Луцьку обговорять всі будинкові тарифи, - Соколовська

2 Березня 2010 13:06
У луцькій мерії сподіваються, що за місяць в обласному центрі завершаться громадські обговорення тарифів на послуги з утримання багатоквартирних житлових будників.
Питання про це у стінах Луцькради підняла перший заступник луцького міського голови Лариса Соколовська. Вона додала, що такі громадські слухання є чинними тоді, коли їхнім організатором є департамент ЖКГ Луцької міської ради.
«Лучани, звісно, мають право збиратися для обговорення тарифів, проте, нехай не називають це громадськими слуханнями», – сказала заступник.
До участі у громадських слуханнях запрошуються усі без виключення мешканці будинку, котрі цікавляться цим питання і мають час побувати на зібранні.
На громадських слуханнях також мають бути присутніми представники профільної інспекції з питань житлово-комунального господарства, контролюючі служби й обранці громади.
Нагадаємо, що стартували такі громадські слухання у місті 10 лютого. Громадські слухання щодо тарифів мають відбутися у 164 будинках.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
злата Показати IP 2 Березня 2010 13:51
А як те,що вже 3 місяці суми за обслуговування прибудинкових територій та будинків вже нараховуються та сплачуються мешканцями Луцька без законних на те підстав?Біда в тому,що чиновники користуються пільгами,та й такі як Соколовська в Луцьку не живуть,тому і не можуть на власній шкірі відчути такий порядок,коли гроші вимагають,а послуги не надають.І не мешканці в тому винні,а недолугий мер з командою нездар.
citizen Показати IP 2 Березня 2010 18:25
І що толку з цього - лучани як платили по високих тарифах так і будуть платити, а послуги як не покращувалися так і не покращуються:(
небайдужа Показати IP 2 Березня 2010 22:11
Мовчимо ж далі панове,,, і платимо НЕхай чиновники тішаться що ми таке ,,,,,
Знаючий Показати IP 2 Березня 2010 22:32
ЖЕКи вже навчилися проводити псевдогромадські слухання (без учасників, але з протоколом). Так що всі будинки "підтримають" підвищення без проблем
правдолюб Показати IP 7 Березня 2010 19:20
не тільки не живучи у Луцьку а ще й чотири місяці до пенсії,комунальної МАМОЧКИ,ничего страшного в жкг кальков и его каманда молодости ихней. Молоді енергійні ЖКГ як і тролейбусний ПІДІЙМУТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus