USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За «наркотичний бізнес» 19-річному дали 6 років

6 Серпня 2012 18:20
Апеляційний суд Волинської області залишив без змін вирок Ратнівського районного суду, за яким 19 –річного жителя селища Ратне Анатолія Стукаліна засудили на шість років позбавлення волі з конфіскацією належного йому майна.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, наприкінці грудня 2011 року молодик нібито знайшов на смітнику в ящику коноплю. Стукалін не повідомив про небезпечний наркотичний засіб місцевих правоохоронців.
Канабіс (марихуану) житель селища реалізував переважно за готівку. За проданий наркотик він отримав гроші в сумі 400 гривень і мобільний телефон «Нокія» вартістю 360 гривень.

Діяльність Анатолія Стукаліна припинили правоохоронці, які під час обшуку в будинку, де він проживав, знайшли ще 230, 685 грама наркотичного засобу.

19-річному волинянину інкримінували незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинені повторно.

Державне обвинувачення у цій справі підтримували працівники прокуратури Ратнівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Vigilante Показати IP 6 Серпня 2012 23:00
Це просто піпец! "Мажори" збивають людей на пішоходних переходах насмерть, і отримують "умовно", а тут сопляку за травку дали як за вбивство. Не вистачає епітетів, щоб охарактеризувати країну, в якій ми живемо.
бу Показати IP 6 Серпня 2012 23:36
мля...чё за страна????пол города знает где амфа купить.а тут за траву 6 лет.здохните продажные мусора и прокуроры!!!
я в шоці! Показати IP 7 Серпня 2012 11:53
життя хлопцю зіпсували! в нас таких "наркоманів" на кожному кроці. за вбивство на менше садять. нема слів. огидно читати!
ТАНЯ Показати IP 7 Серпня 2012 12:36
6 років за траву період щоб зробити з дитини злющого зека нашій владі якраз потрібні подібні їм а чому не дати дитині примусову роботу а не зековську школу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus