USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Загарбники зізнались, що війна в Україні перевершила втрати у Чечні. Перехоплена розмова

23 Березня 2022 19:29
Служба безпеки України оприлюднила розмови російських загарбників, які зізнаються рідним, що війна в Україні перевершила їхні втрати у Чечні, а за рівнем спротиву – Сирію.

Про це СБУ повідомляє у Телеграмі-каналі.

«Бувалі російські вояки зізнаються рідним, що війна в Україні перевершила їхні втрати в Чечні, а за рівнем спротиву – Сирію. Вони відверто ненавидять свою владу і розуміють, що ніхто не ставиться до них, як до людей», – йдеться в повідомленні.

У спецслужбі навели фрагмент розмови загарбника, який «героїчно» захоплював Чорнобильську АЕС, а зараз намагається взяти в облогу Київ.

Читати ще: «Один в ногу вистрелив, другий – в руку, щоб поїхати»: СБУ перехопила розмову російського окупанта

«Прикинь, мы там (під Чорнобилем, – ред.) 2 недели стояли, и нас всех в бой кинули пида*сы еб*ые. Наше государство я всех ненавижу, нах*й», – каже окупант.

В СБУ зауважили, що у надії вижити він не гребує ні шаманськими обрядами, ні молитвами та «заздравними» свічками... Чекає лише можливості повернутися, щоб надалі «косить от службы больничными».
Раніше СБУ перехопило розмови російських військових, які зізнались, що під Миколаєвом їм страшніше, ніж у Чечні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus