USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Загрожує 18 років ув'язнення: в Польщі арештували водійку, яка влетіла у мікроавтобус з українцями

26 Липня 2021 19:35
Водійці, яка 24 липня п’яною влетіла в автобус з українцями у Польщі, обрали запобіжний захід. Так, суд вирішив взяти її під варту.

На момент ДТП в крові 36-річної жінки було 4 проміле алкоголю в крові, пише 24 канал. На засіданні суду вона зізналася, що має проблеми зі спиртним.

Наразі водійка проведе під вартою 3 місяці. Загалом їй загрожує до 18 років ув’язнення.

Нагадаємо, ДТП сталася приблизно о 7:20 (за київським часом) 24 липня. Водійка автомобіля Nissan виїхала на зустрічну смугу, де сталося лобове зіткнення з Volkswagen Transporter. У мікроавтобусі перебувало дев’ятеро осіб, зокрема семеро громадян України віком 37-54 роки, які працюють у будівельній фірмі. У результаті аварії у лікарні під час операції помер 37-річний українець. Четверо громадян України досі залишаються у польських лікарнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus