USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Загибель волинського бійця на кордоні з Білоруссю: у ДБР розповіли про перші результати розслідування

23 Березня 2023 12:09
Правоохоронці розслідують загибель на Волині бійця тероборони Сергій Панасюка у межах кримінальної справи про порушення правил несення бойового чергування.

Слідство наразі встановило, що інцидент стався 25 лютого приблизно о 2:00 поблизу села Тур Ковельського району Волинської області, повідомляє Громадське.

«Військовослужбовці за командою командира відкрили вогонь на ураження після повідомлення про появу невідомих осіб поблизу лінії кордону України з Білоруссю», – зазначив директор територіального управління ДБР у Львові Руслан Ляшко.

Унаслідок цього було пораненого одного з військових, який під час транспортування помер.

У ДБР вказали, що вже допитали всіх свідків, розслідування триває. Наразі призначені експертизи, результати яких допоможуть встановити обставини події.

Крім того, з початку повномасштабного вторгнення росії це єдине кримінальне провадження у львівському управлінні ДБР щодо порушення правил несення бойового чергування.

Більше деталей щодо розслідування загибелі бійця у Бюро не розголошують, посилаючись на таємницю слідства.

«Інша інформація містить таємницю досудового розслідування та з метою забезпечення інтересів слідства доступ до такої інформації є обмеженим», – йдеться у відповіді.

Нагадаємо, 26 лютого стало відомо, що на українсько-білоруському кордоні під час виконання бойового завдання загинув 33-річний боєць тероборони Волині Сергій Панасюк. Розпочалося розслідування. У Нацполіції Волині заявили, що «точно відомо, що постріли здійснювались не з боку Білорусі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 23 Березня 2023 13:14
Тут все очевидно. Для чого ці тупі відмазки, типу таємниця слідства і т.п..!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus