USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Закрився в контейнері і вистрілив у груди: подробиці самогубства на луцькому ринку. Відео

30 Квітня 2020 13:52
Чоловік, який наклав на себе руки на Новому ринку міста Луцька, мав сім’ю, власний бізнес, будинок і авто. Колеги по ринку відгукуються про нього позитивно, а місцеві працівники подейкують, що причиною вчинку могли стати проблеми в сім’ї.

Про це йдеться в сюжеті ТРК Аверс.

28 квітня близько 15 години до правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що на території Нового ринку покінчив із життям чоловік, лучанин 1966 року народження. Чоловік вистрілив в себе з рушниці в контейнері, де торгував велосипедами.

Як з’ясували журналісти, звуку пострілу ніхто не чув. Сусіди по контейнерах кажуть, що чоловік був дуже доброю людиною. Працівники ринку зауважують, що чоловік був заможним, мав бізнес, будинок, автомобіль. Подейкують, що причиною вчинку могли стати сімейні обставини. Подробиці – в сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus