USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ті, хто переїжджає на Новий ринок, стають ворогом №1 для своїх колег, – підприємці

7 Лютого 2020 10:28
Підприємець Ласгар відкрив своє кафе на ринку «Новий» у Луцьку два роки тому. Сусідів у чоловіка практично немає, однак на кількість відвідувачів він не скаржиться.

На Новому ринку дійсно не гамірно. Відкритих контейнерів не багато, проте кипить робота із встановлення та облаштування територій, пише Конкурент.

Не на камеру підприємці зізнаються: ті, хто переїжджає на Новий ринок, стає ворогом номер один для своїх колег. Однак, є й ті, хто не боїться ризикувати та відкриває свої контейнери на новому місці.

В адміністрації кажуть, що на Новому ринку є всі зручності для покупців. Показують велику вбиральню, вона – з опаленням. В одній частині базару можна буде купити продукти, в іншій – продовольчі товари. А ще облаштовують велику парковку. Увагою, кажуть, не обділяють і підприємців зі Старого ринку. Дозволяють перевозити сюди свої контейнери. Місця не бракує. Та й оренда досить вигідна.

Юристка ринку «Новий» Наталія Ящинська розповідає: «Ринок будувався на заміну Центральному ще у 2009 році. Проте і досі повноцінно не функціонує, адже деякі підприємці бояться переселятись. Підприємці кажуть – нема покупців, покупці кажуть – нема продавців».

Юристка зазначає, що на весь 2020 рік для підприємців діють пільгові умови. Перші три місяці вони можуть працювати без орендної плати, наступні три місяці – 40%, далі – 70 і 85%.

Проблеми з доїздом до Нового ринку теж нема: туди вже можна дістатися тролейбусами №1, №2. А також маршрутками №12 та 9, а згодом туди поїде і маршрутка №10. Всі ФОПи стверджують, що ринок зможе стати чудовим місцем для торгівлі, чистим та зручним для всіх.

Одна з продавчинь, яка вже облаштувалась на Новому ринку зазначає: будуть продавці – будуть і покупці. Ми готові працювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Ігор Показати IP 7 Лютого 2020 10:50
А кому платить податки Новий ринок, адже розміщений на землі с. Рованці, як і завод "Кромберг"? Хоча, які з базару податки, продавці не влаштовані, прибутки приховані...
Волиняка до Ігор Показати IP 7 Лютого 2020 12:11
Самі й дали відповідь
Лучанин Показати IP 7 Лютого 2020 11:14
Базарні підприємці це бариги. Повибивали вони вікна муніципалам. Це ж не контролюєме хамло. Які вони колеги між собою? Вони готові один одного зїсти, тільки но почни більше вторговувати. ВЄЛІКІЄ платники податків, рятувальники країни. ХАПУГИ. Гнати в шию звідти, перенести ринок на Брище там їм буде привично.
Марія до Лучанин Показати IP 7 Лютого 2020 12:09
Та це вобще бандиство! Вже страшно на старий базар іти за молоком ще теракт який зроблять наостанок. Бандюги!
До "лучанина-бидлоча до Лучанин Показати IP 7 Лютого 2020 13:36
Кожним своїм реченням ти все більше показуєш, який ти недалекий, тупоголовий дурень. Або просто хворий. Почитай сам ще раз все шо ти мелеш. Адекватна людина ніколи так не судитиме. Ти гірше всіг бариг, ти справжнє хамно, тупий гнилий жлоб.
Місцевий(лист до-до) до До "лучанина-бидлоча Показати IP 7 Лютого 2020 17:02
Опа от одне з тих розумників. Що роздовбали контейнер?машину ще ні?так давай далі розпалюй конфлікти чудо заросле. Ні що би мирно дійти згоди так давай бунт/крик/перекривання шляху/образи і тд. Самі показали з якого ви тіста не шановні люди.
До місцевого до Місцевий(лист до-до) Показати IP 7 Лютого 2020 19:20
Мирно було вночі в масках бульдозерами по ринку їздити? Це цивілізовано робилось, по закону?
Волинь чемпіон Показати IP 7 Лютого 2020 11:32
На Новому ринку повинне бути гарантоване місце для селян, які вирощують усе своїми руками. На Старому селян фактично витіснили на дорогу (стоянку).
Лучанин Показати IP 7 Лютого 2020 11:42
Їхати на край землі для того щоб побачити що там і як? Якщо людина йшла на старий ринок то вона з ринку по дорозі заходила в магазинчики на Л. Українки, потім до ЦУМа, в Сільпо і далі їхала куди треба. Тепер багато продавців з цих місць через свою байдужість збанкрутують, всьому свій час. Люди йдуть туди де дешевше можна вигідно щось придбати, а тут буде заплати за проїзд в одне місце, потім в інше... Торгуйте, поки є чим здачу здавати.
Маркетолог до Лучанин Показати IP 7 Лютого 2020 13:10
Уявивив собі шопінг - пішов на старий базар, здав горіхи, купив жому, цибулі, китайські тапочки, і айда на Л.Українки по бутікам! Шопінг на старому базарі виглядає не так - приїхали з села, скупились, поїхали назад. Їм по великому рахунку без різниці куди їх перевозити - чи на старий базар, чи зразу на Брище.
Анонім до Лучанин Показати IP 7 Лютого 2020 13:55
Бариг послухай,так всі вони банкрути...
ГПЗ до Лучанин Показати IP 7 Лютого 2020 20:49
Оце було обідно, невезе так невезе
Петро Показати IP 7 Лютого 2020 12:08
Бачте, люде, все є, їдь і торгуй, а воно ж хоче в центрі на халяву гроші гребти. Повиганять їх з центру ік чортової матери!!!
Дід Панас Показати IP 7 Лютого 2020 12:10
Ласгару пора додому, щось він затримався на Україні.
Павлик Морозов Показати IP 7 Лютого 2020 13:00
Молодці, хто переселився! Молодці, що не теляться. Це тільки початок великої справи. Через рік новий ринок по вул. Боженка ми не впізнаємо. Тільки спогади залишаться від старого ринка по вул. Глушець.
Олександр Показати IP 7 Лютого 2020 13:11
А Ви, Лучанин, пригадайте, як в свій час підприємці категорично не хотіли та й боялися переходити із Центрального ринку на Завокзальний (Варшавський) ринок. Казали, що на "край світу" покупці не підуть. Те саме було і з перенесенням ринку від магазину Ювілейний до колишньої взуттєвої фабрики (на Північний ринок). Але пройшов час, народ призвичаївся, торгівля пішла і підприємці вже не скаржаться. Так буде і зараз. Нове, як показує життя, завжди йде "зі скрипом". Треба бути оптимістом і надіятися на краще.
Мій Луцьк Показати IP 7 Лютого 2020 14:10
Непотрібно туди маршрут № 10 пускати. Для жителів ГПЗ це дуже погано.
Мій Луцьк Показати IP 7 Лютого 2020 14:11
Не можу дочекатись коли вже той центральний ринок знесуть.
Мій Луцьк Показати IP 7 Лютого 2020 14:14
Проти знесення ринку є пару базарників у яких центральні вагончики, остальним пох. Всі мої знайомі за знесення того ринку і бажано під чисту.
Прибери свій Луцьк до Мій Луцьк Показати IP 7 Лютого 2020 20:15
Ти і твої знайомі цікавлять всіх менше всього. Теж мені, вилізло.. Сам певно полішук приїхав з якогось хутора і вякає з буди. Не можеш дочекатися, хочеш краси - то бери своїх знайомих і вали поприбирай сміття кругом замку.
Василь Показати IP 7 Лютого 2020 14:16
Маршруткою від Старого ринку до Нового їхати 10 хв.
777 Показати IP 7 Лютого 2020 14:19
Багато хто не знає, але за Новим ринком там де колись було поле за ці 10 років виросло ціле велике село.
Василь Показати IP 7 Лютого 2020 14:48
Самi собi вибили вiкна, щоб пожалiли, та не звiльняли!
777 Показати IP 7 Лютого 2020 19:30
Шановні підприємці вийде завод із зміни за 40хв розкупить пів ринку ви непереживайте все буде добре + ГПЗ і ближні села
Михайло Показати IP 7 Лютого 2020 23:32
Ринок порібно зберегти. Базарники - це прості люди як ми всі, які годуть сім'ї. Підтримуючи знесення ринку Ви підтримуєте окремих господарів життя, які вбивають нас безкарно на дорогах, крадуть з бюджету, дбають тільки за свої бізнесові інтереси і тупо розводять нас як котят. Закриють ринки, олігархи з іноземцями за безцінь викуплять землі - село вимре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus