USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Автобус №10 у Луцьку відтепер курсуватиме до Нового ринку

13 Лютого 2020 16:19
Автобуси маршруту №10 в Луцьку будуть здійснювати заїзд на вулицю Окружну до ринку «Новий».

Про це йшлося 13 лютого під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На розгляд членів виконкому винесли проєкт рішення Про внесення змін до мережі автобусних маршрутів загального користування міста Луцька.

Як вказано в пояснювальній записці до проєкту рішення, у зв’язку з початком повноцінного функціонування ринку «Новий» та зверненням перевізників, а також метою покращення пасажирських перевезень, відтепер автобуси маршруту №10 будуть здійснювати заїзд на вулицю Окружну до ринку «Новий».

За проголосували 9 членів виконкому.

Як зазначив перший заступник міського голови Григорій Недопад, міськрада надалі працюватиме над тим, аби налагоджувати комунікацію між містом і Новим ринком, саме для цього й запущено додатковий маршрут до ринку. Також він наголосив, що все більше підприємців переїжджають із Центрального ринку на нове місце.

«Ми сподіваємося, що невдовзі запрацює Новий ринок і ми очистимо площу перед замком», – сказав Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Внук Показати IP 13 Лютого 2020 16:42
Це добре, але я їду на Варшавку.
Укрпошта Показати IP 13 Лютого 2020 17:31
Вже таких повідомлень, що БУДЕ було з десяток. Як їздити почне скажіть....!
Пасажир Показати IP 13 Лютого 2020 18:53
Супер! Тепер, дорога з ЛПЗ на Рівненську буде займати не 40 хв, а годину, а то й більше... Але то все дріб"язок, працюючі - потерплять зайві 20 хв в дорозі, головне - щоб покупцям було зручно доїзджати на Ринок. Було б непогано, щоб, хоча б, одне теля з тих що розробляли такий маршрут, проїхались вранці в маршрутці номер 10 в позі букви ЗЮ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus