USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Залізний похід» без сну та їжі на Волині: вже 41 учасник готовий перевірити власну витримку

29 Вересня 2020 13:24
Третього жовтня подолати 100 км без сну та їжі Волинським поліссям з’їдуться любителі та любительки пригод зі Львова, Києва та Київської області, Кременця (Тернопільська область), смт Коломак (Харківська область), м. Охтирка (Сумська область) і, звісно, Волині. Кинути виклик власному тілу вже зголосилися 12 учасниць та 29 учасників різного віку та фізичного рівня підготовки.

Маршрут «Залізного походу» пролягає переважно лісовою місцевістю Волинської області. Старт – село Смідин, фініш – озеро Світязь. Кожні 8-10 км учасники походу зупинятимуться на коротку перерву. Окрім того, запланований перепочинок на 50-му км маршруту. Зійти із дистанції можна в будь-який момент.

Максим Каширець – організатор заходу та один із учасників мандрівки розповідає, що «Залізний похід» – історія не про голод та холод, а випробування себе у середовищі амбіційних людей базовими обмеженнями, перевіркою власної самоорганізації і витримки.

Зареєстровані учасники теж діляться своїми результатами підготовки. Наприклад, Назар Максимів вирішив пройти пробну дистанцію на 20 км разом із іншими учасниками з Нововолинська.
Фітнес-тренерка з Нововолинська Надія Самох тренується щоранку та долатиме маршрут разом зі своїм чоловіком Борисом.

Готується до маршруту і народний депутат України Ігор Гузь. Торік він спробував власні сили і здолав дистанцію у 100 км.

Щоб отримати максимум задоволення від проходження маршруту і уникнути зневоднення чи зниження рівня глюкози в організмі, у мандрівку варто взяти звичайну питну воду, безалкогольні цукровмісні напої та ізотоніки, які потрібні для підтримки водного балансу під час тривалого і виснажливого походу.

До закінчення реєстрації на участь у незвичній осінній мандрівці залишилися лічені години!
Реєстрація триває до 22:00 за лінком: https://cutt.ly/ffJrD7o

Вартість участі: 200 грн.

Для учасників бойових дій участь безкоштовна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Активіст Показати IP 29 Вересня 2020 13:50
Можу порекомендувати знайомого Сусаніна. Без додаткових фінансових затрат він зробить вашу подорож вдвічі, а то й втричі довшою.
Сталін Показати IP 29 Вересня 2020 15:11
А за додаткову плату можливо тільки в одну сторону?
олександр Показати IP 29 Вересня 2020 17:55
А Гузь хіба не депутат, чи йому більше зайнятись немає чим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus