USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Замість валідаторів буде електронна картка лучанина

1 Листопада 2017 13:30
Замість неефективних валідаторів у тролейбусах лучанам запропонують електронну картку. Розробку концепції вже завершують в Луцькій міській раді й електронна картка стосуватиметься не лише проїзду, а й надання соціальних послуг.

Під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 1 листопада члени виконкому поцікавилися, яка доля валідаторів, які минула влада закупила.

На це начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міськради Анатолій Миронюк відповів, що система неякісна і від неї вже відмовляються в інших містах.

«З квітня ми працюємо над запровадженням системи «АСО» не лише в ЛПЕ, а й автобусах, аби це була єдина система. Запозичувати досвід їздили в Білу Церкву, Житомир, Тернопіль. І ми бачимо, що те, що пропонували раніше – неефективне. Я питав тих 7 людей, які раніше підписали документи на закупівлю валідаторів. Вони відповіли, що їм була вказівка зверху», - інформував Анатолій Миронюк.

Більше додав секретар міської ради, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт. Він зауважив, що вже завершують роботу над вибором концепції, адже хочуть, аби одна картка була багатофункціональною.

«Від валідаторів вже відмовляються у Тернополі. Ми вивчаємо питання змістовно, аби не помилилися. Сьогодні ми побачили, що валідатори – це, фактично, той же квиток, але на його видачу потрібно більше часу. Тому робоча група на чолі з Григорієм Недопадом виробляє концепцію, аби «картку лучанина» можна було використовувати для проїзду в громадському транспорті, для монетизації пільг тощо. Нам не потрібно 18 карток, а має бути одна, щоб було зручно лучанам. Зараз саме вивчаємо цю концепцію, аби знати, в якому напрямку рухатися», - розповів Григорій Пустовіт.

Окрім того додав, що в окремих містах є практика, що проїзд дешевший для власників картки містянина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ха-ха Показати IP 1 Листопада 2017 13:39
"Замість валідаторів буде електронна картка лучанина" - повне невігластво. Валідатор - це пристрій для розрахунку. Оптимально, коли валідатор видає квиток отримавши оплату із банківської картки, із спеціальної картки (в т.ч. "картки лучанина) та отримавши готівку. Валідатор - це своєрідний термінал. А ви пишите, що картка - альтернатива терміналу!!!
Василь Показати IP 1 Листопада 2017 14:30
Хто поверне витрачені бюджетні мільйони? Хто відповість за непрацююче обладнання? Така сама ситуація з Візором? Коли вже закінчиться цей безпридєл?
Анонім Показати IP 1 Листопада 2017 15:31
Можливо він неефктивний тому ж, чому і не працює запущений GPS - у місті відсутня влада і хтось не платить по рахунках?
SS Показати IP 1 Листопада 2017 16:33
http://mak.lutsk.ua/info/page/ukrainskyy_validator_vks_03-55/ "Сьогодні ми побачили, що валідатори – це, фактично, той же квиток, але на його видачу потрібно більше часу..." - Це: https://dic.academic.ru/dic.nsf/dic_synonims/321633/%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80 - на жаль мовою загарбника.
ххх Показати IP 1 Листопада 2017 16:56
а куди дивились, як валідатори купувало комунальне підприємство,чи може вони нічого не знали?
Sml Показати IP 1 Листопада 2017 20:57
Попросийте європи професора вони скажут як установити без кондуктора краше біля двери і камера і все без проблеми
Анонім Показати IP 1 Листопада 2017 23:36
Ну обалдіти мона. Грошей у підприемства не вистачае, а криататорам за валілатори, тепер за картку віддають . Попрацюйте без місків цих горе прогресцистів креататорів. Головне довіряти кондукторам - це самий кращий і валі датор і картка. Закінчуйте гратися у вумнічиння.
скептик Показати IP 3 Листопада 2017 23:02
КАРТКА - це також далеко не панацея. щось важко уявити як пенсіонери будуть нею користуватись. для картки необхідний термінал У КОЖНІЙ МАШИНІ. скільки часу потрібно, щоб видати 150-200 тис карток ? хто буде займатись заміною втрачених ? де термінали для поповнення картки ? i-box-ів явно недостатньо. а ремонт тих самих терміналів, контроль коштів на картці. у гондурасі цьому проекту буде повний кердик

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus