USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі тролейбуси оснастять китайським обладнанням

9 Лютого 2017 16:40
Три мільйони гривень Луцьке підприємство електротранспорту витратить на оснащення тролейбусів обладнаням, виготовленим у Китаї та Україні.

Про це повідомив директор підприємства Ігор Грицюк у мережі Фейсбук.

«У звязку з непоодинокими звинуваченнями Луцького підприємтсва електротранспорту у використанні для технічного переоснащення обладнання Російської федерації, повідомляемо, що для встановлення систем GPRS, автоматизованої оплати та повідомлень використовується техніка вітчизняного виробництва та вироблена в Китаї. Для наглядності надаємо фото придбаного обладнання, вказана країна походження товару», - зазначив він.
Нагадаємо, історія закупівлі обладнання для Луцького підприємства електротранспорту – історія перемоги одного підприємства, яке лобіювало керівництво ЛПЕ. Конкуренту, який запропонував нижчу ціну, завбачливо відмовили. А ось система, яку пропонують встановити в Луцьку – унікальна відносно, і хіба для України. Бо вже майже два десятки російських міст користуються такою ж системою, про яку інформує сайт – точна копія української веб-сторінки. Зауважимо, йдеться не про саме обладнання, а про програмний продукт.
ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ТЕНДЕР ДЛЯ ЛПЕ: ВИГРАЛА «ПОТРІБНА ФІРМА», ЯКА ВПРОВАДЖУЄ СИСТЕМУ-КЛОН З РОСІЇ

Технічне переоснащення включає в себе роботи з встановлення системи дистечерського контролю (GPRS), сповіщення пасажирів (СУГТ, монітори), автоматизованої оплати проїзду та обліку пасажирів (АСОП та ОП, валідатори), налагодження терміналів, розробка функціоналу звітності, розробка програмних продуктів, налаштування взаємодії складових систем з 1С бухгалтерією, тестування та запуск системи в експлуатацію, розробка методичної документації та звітності, інструктування та навчання персоналу, інші супровідні роботам послуги. До слова, окрім перегляду за рухом тролейбусів на комп’ютери, буде програмне забезпеення для Apple та Android.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ЕЛЕКТРОННИЙ КВИТОК» У ТРОЛЕЙБУСАХ ЛУЦЬКА: ПЕРЕВАГИ ЧИ МАРНОТРАТСТВО

До слова, зараз на ЛПЕ відбувається навчання кондукторів, які будуть працювати з валідаторами, автоматизованими системами оплати за проїзд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
1312 Показати IP 9 Лютого 2017 17:04
Давайте закупимо кітайців багато хай все за нас роблять!!! Скільки зараз за штуку по ринкових цінах хто в курсі???
Andrew до 1312 Показати IP 9 Лютого 2017 18:32
комплект приблизно до 400$ ( ВАЛІДАТОР та коплектуючі + запасна акб)
СССР Показати IP 9 Лютого 2017 19:59
Ганьба все купляти у китайців , треба тільки українське !!!
А2А до СССР Показати IP 9 Лютого 2017 21:22
ти його спочатку спроектуй, зроби, протестуй, розроби програмне забезпечення, запропонуй нижчу ціну за вищу якість, додай гарантію та сервісне обслуговування і я особисто куплю в тебе комплект і подарую місту.
The First до СССР Показати IP 12 Лютого 2017 23:56
ты олень? если у нас такого не производят то где купить такую систему? там где
The First Показати IP 13 Лютого 2017 00:03
https://www.youtube.com/watch?v=L1qjCxIgUdc как бы доступно рассказано что такое валидатор и как он работает

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus