USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заочно арештований в Україні ексголова КСУ Тупицький досі перебуває в Австрії. Відео

14 Серпня 2022 10:54
Відсторонений голова Конституційного Суду Олександр Тупицький досі перебуває у Відні попри те, що в Україні його оголосили в міжнародний розшук і заочно арештували.

Про це повідомляє Громадське.

Увечері 13 серпня Тупицького помітили в центрі австрійської столиці.

За даними «Схем», 17 березня родина Тупицького ㅡ дружина Ольга та двоє дітей ㅡ виїхала на автомобілі BMW з України. Сам Тупицький того ж дня незаконно виїхав з України через пункт пропуску «Косино» в Закарпатській області.

Останні дані про його перетин кордону ㅡ це приліт із Туреччини 22 лютого. А втім, як зазначали розслідувачі «Схем», на фото, зроблених 24 березня, Тупицького помітили біля готелю Stefanie у Відні.

Зазначимо, що ексголові КСУ 59 років, тобто він призовного віку і підпадає під категорію осіб, яким наразі обмежена можливість виїхати за кордон.

У травні Тупицького оголосили в міжнародний розшук, а наприкінці липня Подільський суд Києва заочно обрав для нього запобіжний захід: тримання під вартою. Це дозволить прокурорам клопотати про екстрадицію Тупицького з Австрії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хвощ Показати IP 14 Серпня 2022 13:00
В Австрії цей дядько геть не Тупицький. А щось довести... Ой... Краще дайте йому 12 років з конфіскацією майна та й хай сидить собі... заочно.
Клава Показати IP 14 Серпня 2022 16:27
певне, не дуже хотіли й спіймати.. випустять, а потім хтось нехай ловить.. хоча б того Наумова..
Юрій Показати IP 14 Серпня 2022 16:43
То не він Тупицький, а держава тупицька...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus